Ο Τεννές ζήτησε πριμ παραμονής!

Ο Τεννές ζήτησε πριμ παραμονής!

bet365

Η αρχική συμφωνία του έμπειρου κόουτς με τον Μονεμβασιώτη ήταν να φύγει μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, όμως τελικά... οι εξελίξεις «έτρεξαν»
Επίσημα παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης αποτελεί ο Μπάμπης Τεννές, καθώς πριν από λίγο η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε το «διαζύγιό» της με τον 58χρονο τεχνικό. «Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Μπάμπη Τεννέ», ανέφερε σχετικά.
Οπως ενημέρωσε η πλευρά της ομάδας, το βράδυ της Πέμπτης ο έμπειρος κόουτς συναντήθηκε με τον Παναγιώτη Μονεμβασιώτη και του μετέφερε την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την ομάδα, μετά το τέλος του αυριανού αγώνα με τον ΟΦΗ. Οι δύο άνδρες συμφώνησαν και για το ύψος της αποζημίωσης που θα λάβει, όμως σήμερα μετά από νέα επικοινωνία τους ο, Τεννές ζήτησε και το πριμ παραμονής (π.χ. σε περίπτωση αναδιάρθρωσης κτλ), κάτι που επίσπευσε τις εξελίξεις. Το «διαζύγιο» ανακοινώθηκε άμεσα και αύριο στον πάγκο θα βρίσκεται ο Λευτέρης Βελέντζας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα