Ψάχνοντας το γιατρικό

Gazzetta team
Ψάχνοντας το γιατρικό

bet365

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ με τις δύο ομάδες να ψάχνουν το γιατρικό μετά τις ήττες της προηγούμενης αγωνιστικής. Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης το άλλο ματς του Σαββάτου της 24ης αγωνιστικής με τους Αρκάδες να καίγονται για βαθμούς.

Στην Ξάνθη η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει την επιστροφή στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία με 0-0 στα Γιάννενα κι έχοντας εδραιωθεί στην μέση της βαθμολογίας. Στα αγωνιστικά εκτός ο Σιλά ο οποίος ένιωσε ένα σφίξιμο, ενώ παραμένει οι μακροχρόνιοι Ντε Λούκας, Φασίδης και Κάστρο. Ο Αστέρας πήρε βαθιά ανάσα κόντρα στον Παναιτωλικό μια νίκη επιβλητική η οποία ήρθε μάλιστα και με παίκτη λιγότερο, και τώρα ψάχνει τους βαθμούς για να ξεφύγει μια και καλή από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Γιώργος Παράσχος δεν υπολογίζει τον Άνχελ, αλλά και τους Μουνάφο, Τριανταφυλλόπουλο και Κώτσιρα.

Το βράδυ στο ΟΑΚΑ υπάρχει το ντέρμπι των απογοητευμένων. Η ΑΕΚ προέρχεται από την κάκιστη εμφάνιση και την εύκολη ήττα με 2-0 από τον Άρη στην Θεσσαλονίκη. Η Ένωση δείχνει να έχει συμβιβαστεί με την τρίτη θέση και η εμφάνιση αυτή προκάλεσε και την παρουσία των οπαδών στα Σπάτα. Για τον λόγο αυτό η ΑΕΚ ψάχνει μια νίκη γιατρειάς κόντρα στον Παναθηναϊκό η οποία θα είναι και η πρώτη σε ντέρμπι την φετινή σεζόν. Μοναδική απουσία εκτός από τους μακροχρόνιους είναι ο Μάνταλος. Ιδια κατάσταση και στον Παναθηναϊκό ο οποίος υπέκυψε στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ κι έχασε με 2-0. Πλέον και στο «τριφύλλι» τα περιθώρια έχουν στενέψει για την 5η θέση που θα του σβήσει την ποινή του ευρωπαϊκού αποκλεισμού. Όπως και η ΑΕΚ έτσι και ο Παναθηναϊκός δεν έχει νίκη σε ντέρμπι με τον Γιώργο Δώνη να μην υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπουζούκη.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (9/3)
Ξάνθη - Αστέρας Τρίπολης (16:00, ΕΡΤ1)
ΑΕΚ - Παναθηναϊκός (19:30, NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα