Παύση... πυρός από Μακέντα και Χατζηγιοβάνη

Παύση... πυρός από Μακέντα και Χατζηγιοβάνη

Κώστας Ζάλιαρης
Παύση... πυρός από Μακέντα και Χατζηγιοβάνη

bet365

H γενικότερη κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στον β' γύρο του πρωταθλήματος, έχει προκαλέσει και τη μεγάλη αδυναμία να πάει η μπάλα στο πλεκτό, με τους Μακέντα και Χατζηγιοβάνη, κόντρα σε όσα έκαναν στο πρώτο μισό της σεζόν, να έχουν σιγήσει...

Οι «πράσινοι» έχουν βρεθεί στο -6 από την 5η θέση που, όπως ανέφερε και ο Γιώργος Δώνης λίγο μετά το 2-0 από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, θα είναι αποτυχία έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα αν δεν κατακτηθεί, ακολουθώντας μια κατηφόρα που μέχρι στιγμής δεν έχει σταματημό.

Σε πλήρη αντίθεση με τον ενθουσιασμό, την ελευθερία, την απουσία του «πρέπει» και τη στήριξη του κόσμου στο πρώτο μισό του φετινού πρωταθλήματος, το «τριφύλλι» έχει παρουσιαστεί με τρομερά κακό πρόσωπο σε αυτό το δεύτερο κομμάτι της Super League από την έναρξη του 2019.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ομάδα σκοράρει με το ... σταγονόμετρο και έχει ξεπεράσει το ένα γκολ μονάχα στο εντός έδρας ματς με την Ξάνθη, με τους Ακρίτες να παίρνουν τον βαθμό με πέναλτι του Κάστρο στις καθυστερήσεις στο ΟΑΚΑ.

Σε όλο αυτό το διάστημα του 2019, οι δύο από τους κυριότερους πρωταγωνιστές του πρώτου μισού της αγωνιστικής περιόδου, οι Φεντερίκο Μακέντα και Τάσος Χατζηγιοβάνης, έχουν αποτύχει να κάνουν κάτι που θα βοηθήσει την ομάδα του Γιώργου Δώνη να βρει λύσεις για να πάει η μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα και να εξασφαλιστούν βαθμοί στην προσπάθεια που κάνει φέτος ο σύλλογος με όλες τις γνωστές και πάντοτε υπολογίσιμες δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μακέντα τελευταία φορά σκόραρε με πέναλτι απέναντι στη Λάρισα στο ΟΑΚΑ, ενώ, νωρίτερα είχε μείνει στο 1-0 επί του Ατρόμητου μέσα στον Δεκέμβρη, με το τρομερό κοντρόλ και το γκολ από τη βαθιά μπαλιά του Κάτσε. Επιπλέον, κατέγραψε μια ασίστ μέσα στο 2019 στο Αγρίνιο, όπου οι «πράσινοι» πήραν την πρώτη τους νίκη για το έτος, με τον Γιάννη Μπουζούκη να σκοράρει με προβολή.

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, έχει χάσει την αυτοπεποίθηση και την αποτελεσματικότητα που τον διέκρινε στο πρώτο κομμάτι του πρωταθλήματος και οι εμφανίσεις του δεν έχουν βοηθήσει καθόλου τον Παναθηναϊκό στις πολύ δύσκολες μέρες που διανύει από την έλευση του νέου έτους.

Ο νεαρός άσος, είχε τρία γκολ (όλα σήμαναν βαθμούς για τον Παναθηναϊκό εκτός από το τελειωμένο ματς στη Λάρισα), μαζί με τον Μακέντα είχαν γυρίσει το ματς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, στο πρώτο παιχνίδι που η ομάδα του Γιώργου Δώνη αισθάνθηκε την... παγωμάρα βλέποντας αντίπαλο να προηγείται και αντέδρασε, ενώ, είχε και τέσσερις ασίστ!

Μαζί με τους δυο συγκεκριμένους επιθετικογενείς παίκτες, είναι και αρκετοί άλλοι που έχουν παρουσιάσει διαφορετικό πρόσωπο και δεν έχουν βοηθήσει όσο θα μπορούσαν και όσο είχαν δείξει ότι ήταν ικανοί να το κάνουν.

Ο Γιάννης Μπουζούκης έχει αρκετά ματς που δείχνει... σκασμένος από την κούραση (είναι ανάμεσα σ' εκείνους που σε τέτοιο επίπεδο, τόσα διαδοχικά ματς δεν το έχει συνηθίσει), ο Άλτμαν ναι μεν επέστρεψε αλλά είναι σε πολύ ρηχά νερά και έχει σκοράρει απλά μια φορά, ο Εμμανουηλίδης έρχεται από τον πάγκο, πέρα από το παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λαμία δεν έχει αλλάξει κάτι (ίσα – ίσα είχε μείνει εκτός πλάνων για πειθαρχικό παράπτωμα), ενώ και ο Έργκις Κάτσε δείχνει πεσμένος δίχως λύσεις για να σπρώξει τη μπάλα στην επίθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα