Λεβαδειακός - Λαμία 1-1

Λεβαδειακός - Λαμία 1-1

bet365

Ο Λεβαδειακός αν και προηγήθηκε της Λαμίας, δεν κατάφερε να κρατήσει τη νίκη (1-1) και να εκμεταλλευτεί τις γκέλες του ΠΑΣ Γιάννινα και του ΟΦΗ στη μάχη της παραμονής! Τέταρτο σερί ματς αήττητη η ομάδα του Χάβου που δεν... ξεχάστηκε στον θρίαμβο επί του Ολυμπιακού. Αντιλεού και Πίτι τα γκολ του αγώνα.

Όλα και όλα 4 άντε 5 λεπτά ποδόσφαιρο θα λέγαμε πως παίχτηκε στην Λιβαδειά και στον αγώνα του Λεβαδειακού με την Λαμία. Μιλάμε φυσικά για το 39' ως το 43', όταν και μπήκαν και τα δύο τέρματα της αναμέτρησης. Οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα παίρνοντας από έναν βαθμό. Με αυτόν οι Βοιωτοί έφτασαν στους 20 και αποσπάστηκαν 2 από τον ΟΦΗ, ενώ μείωσαν στον πόντο την διαφορά τους από τον ΠΑΣ, ενώ οι Λαμιώτες ανέβηκαν στην 8η θέση, φτάνοντας τη Ξάνθη στους 28.

Μαζεμένα γκολ στο τέλος και πριν τίποτα

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Μια αρχή που όπως αναφέραμε ήταν κακή, όσο κακό ήταν συνολικά το παιχνίδι. Ο Λεβαδειακός μπήκε σχετικά δυνατά με στόχο να ανοίξει το σκορ, αλλά χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει τους αντιπάλους του. Στο διάστημα αυτό η ιδιαίτερα φορμαρισμένη Λαμία κρατούσε άνετα το μηδέν, αλλά δεν έδειχνε την διάθεση να πάει για κάτι παραπάνω.

Έτσι φτάσαμε στο 39' όταν και άνοιξε το σκορ με τον Αντιλέχου ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τραγικό διώξιμο του Μπαράλες και με «κεραυνό» με το αριστερό έκανε το 1-0. Αυτό όμως δεν ήταν και το σκορ ημιχρόνου, καθώς στο 43' ο ίδιος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά δυστυχώς για τον Λεβαδειακό ήταν της ομάδας του.

Συγκεκριμένα ο Πίτι εκτέλεσε φάουλ η μπάλα κόντραρε στην πλάτη του Αντιλέχου, άλλαξε εντελώς πορεία, ξεγέλασε τον Μπάγιτς και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.

Τραγικό το δεύτερο ημίχρονο

Αν πάντως λέγαμε πως ήταν κακό το πρώτο ημίχρονο μία φορά, το δεύτερο ήταν δέκα. Εδικά όσο περνούσαν τα λεπτά οι δύο ομάδες έδειχναν περισσότερο διάθεση να μην χάσουν, παρά να κυνηγήσουν το γκολ. Ένα γκολ που δεν ήρθε και έτσι το 1-1 έμεινε ως το τέλος. Ένα αποτέλεσμα που ουσιαστικά σώζει την Λαμία καθώς εκτός από τους 28 βαθμούς που έφτασε πλέον, έχει και όλες τις ισοβαθμίες, ενώ δεν «χαλάει» και τον Λεβαδειακό που όπως αναφέραμε μείωσε στον 1 βαθμό την διαφορά του από τον ΠΑΣ και συνεχίζει να ελπίζει.

MVP: Δεν μπορείς σε ένα τέτοιο ματς να βάλεις κάποιον πως ξεχώρισε όταν εκτός των δύο τερμάτων δεν είδαμε απολύτως τίποτα.

Στο ύψος του: Θα βάλουμε τον Αντιλέχου που πέτυχε ένα όμορφο τέρμα, αλλά ως εκεί.

Αδύναμος κρίκος: Οι επιθέσεις και των δύο ομάδων. Δεν έκαναν απολύτως τίποτα, δεν απείλησαν και συνολικά δεν τους ένιωσαν οι αντίπαλες άμυνες.

Η «γκάφα»: Θα βάλουμε την φάση του 1-0, καθώς ο Μπαράλες έδιωξε τραγικά την μπάλα. Ναι δεν είναι αμυντικός, αλλά όπως και να το κάνουμε το διώξιμο ήταν όπως αναφέραμε τραγικό.

Το «στραγάλι»: Μία φάση είχε ο Τάσης αλλά κανείς δεν ξέρει αν όντως πήρε την σωστή απόφαση. Μιλάμε για την ανατροπή του Νανγκίς από τον Σκόνδρα. Αρχικά φάνηκε πως ο παίκτης της Λαμίας δεν έκανε παράβαση με το σώμα ή τα χέρια, όμως μπορεί να την έκανε με το κεφάλι, με τα ριπλέι να μην μας βοηθάνε για να έχουμε ξεκάθαρη άποψη. Θα μπορούσε επίσης να μην σφυρίζει τόσο πολύ, καθώς χάλασε τον ρυθμό του ματς. Συνολικά ήταν μια μέτρια διαιτησία.

Το «ταμείο» του gazzetta.gr: Έχοντας μάθει το αποτέλεσμα της Κρήτης, οι δύο ομάδες κατέβηκαν με σκοπό να μην χάσουν και το κατάφεραν μένοντας ευχαριστημένοι. Όσο για το θέαμα, ήδη όλοι ξεχάσαμε το ματς αυτό...

Οι συνθέσεις του αγώνα

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Ρεχιασβίλι, Ντιόγκο (46' Παντελιάδης), Αντιλεού, Μέλεγκ (55' Στανόγεβιτς), Καραχάλιος (81' Ιωαννίδης), Κονέ, Νανζίς, Μαρκόβσκι.

ΛΑΜΙΑ (Μάκης Χάβος): Σαράνοβ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Σκαρντοβέλι, Μπλάζιτς, Μπεχαράνο, Μπερτόγλιο (81' Τομάς), Πίτι (89' Καρυπίδης), Καραμάνος, Μπαράλες (65' Επστάιν).

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα