Γιαννούλης: «Πολύ μιλήσαμε. Φτάνει»

Γιαννούλης: «Πολύ μιλήσαμε. Φτάνει»

Gazzetta team
Γιαννούλης: «Πολύ μιλήσαμε. Φτάνει»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο μπακ του ΟΦΗ τόνισε πως οι παίκτες της ομάδας πρέπει να βγάλουν κόντρα στην ΑΕΛ τον εγωισμό που απαιτείται

Χαρακτήρα «τελικού» έχει για τον ΟΦΗ η αναμέτρηση με την ΑΕΛ που ακολουθεί και ο Γιαννούλης, μιλώντας στο κανάλι της ομάδας, δεν κρύφθηκε πίσω από το δάχτυλό του. «Τα λόγια είναι περιττά. Πολύ μιλήσαμε. Φτάνει. Καθρέπτης είναι το γήπεδο. Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι. Έχω περάσει από δύσκολες καταστάσεις όπως αυτή. Κάθε παίκτης πρέπει να έχει προσωπικό εγωισμό για να πάρουμε αυτά τα ματς. Αυτό είναι το πρώτο και μετά ακολουθεί το τακτικό κομμάτι, τι μας λέει ο προπονητής και τι μπορούμε να κάνουμε. Αν έχουμε πρσωπικό εγωισμό και κάνουμε ό, τι μας λέει ο προπονητής δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Εντός έδρας είναι σημαντικό να σκοράρουμε γρήγορα και να μη δεχθούμε γκολ. Ευελπιστώ ότι όλα θα πάμε καλά και θα φτάσουμε στη νίκη που τη θέλουμε τόσο πολύ», είπε αρχικά ο έμπειρος μπακ.

Και συνέχισε. «Σε κάθε αγωνιστική υπάρχει άγχος. Από την πρώτη αγωνιστική όταν είσαι στο ποδόσφαιρο ζεις μέσα στο άγχος. Κάθε Κυριακή δίνεις εξετάσεις και δεν πρέπει να σταθούμε στο άγχος. Εμείς φέραμε την ομάδα εδώ, εμείς πρέπει να την ανεβάσουμε πιο ψηλά, άρα δεν πρέπει να αφήσουμε να μας κυριεύσει το άγχος».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα