Ίωση ο Στάικος

Ίωση ο Στάικος

Νίκος Αθανασίου
Ίωση ο Στάικος

bet365

Ο νεαρός μέσος υποφέρει από ίωση, δεν πήγε στο Κορωπί και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Με ένα απρόοπτο συνεχίζει την προετοιμασία για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός. Ο Πασχάλης Στάικος απουσίασε, καθώς έχει ίωση και είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι στην αποστολή για το ματς.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, ακολούθησαν πιεστικά παιχνίδια με τη μπάλα, ασκήσεις κυκλοφορίας, τελειώματα και η προπόνηση ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής.

Ο Ουσμάν Κουλιμπαλί και ο Αλέξανδρος Τριανταφυλλόπουλος έκαναν ατομικό πρόγραμμα. Ο Τριανταφυλλόπουλος μετά από δύο σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις, συμμετέχει το τελευταίο διάστημα σε ειδικό πρόγραμμα επανένταξης και καθημερινά ανεβάζει ένταση στην προπόνηση. Ο Άντονι Μουνιέ ακολούθησε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα