Ατρόμητος: Τιμωρήθηκε ο Ουάρντα και θα προπονείται... μόνος του!

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Τιμωρήθηκε ο Ουάρντα και θα προπονείται... μόνος του!

bet365

Ο Ατρόμητος έκανε γνωστό πως τιμωρεί τον Αμρ Ουάρντα ο οποίος από την Τετάρτη θα προπονείται διαφορετικές ώρες με αυτές της ομάδας. Τι ισχύει με την διακοπή δανεισμού...

Η δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Ατρομήτου για την συμπεριφορά του Αμρ Ουάρντα είχε γίνει γνωστή από την Τετάρτη το πρωί. Μέσω του υπεύθυνου επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρήστου Γαλαριώτη γινόταν γνωστό πως η ομάδα θα επιληφθεί του θέματος.

Λίγες ώρες αργότερα γινόταν γνωστό πως ο Αιγύπτιος δεν θα προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Χαρακτηριστικά το δελτίο Τύπου της προπόνησης έγραφε πως:
«Μετά τα χθεσινά γεγονότα έπειτα από απόφαση της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου ο Αμρ Ουάρντα τελεί υπό τιμωρία και θα προπονείται σε διαφορετικές ώρες από αυτές της ομάδας»

Τι ισχύει με την διακοπή του δανεισμού
Η τιμωρία του Ατρομήτου φυσικά είναι το πρώτο βήμα. Γιατί η κυανόλευκη ΠΑΕ είναι δεδομένο πως δεν θέλει να συνεχίσει ο Αμρ Ουάρντα στο Περιστέρι. Ομως για να υπάρξει διακοπή του δανεισμού δεν είναι μόνο στο χέρι του Ατρομήτου. Θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και των τριών πλευρών που εμπλέκονται. Του Ατρομήτου (που είναι πλέον γνωστή η απόφαση του συλλόγου), του ίδιου του παίκτη και φυσικά του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα