Ατρόμητος: Συνάντηση με Χούμπελ

Ατρόμητος: Συνάντηση με Χούμπελ

Gazzetta team
Ατρόμητος: Συνάντηση με Χούμπελ

bet365

Τον Πρόεδρο της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ συνάντησαν το πρωί της Τρίτης οι άνθρωποι του Ατρόμητου.

Ο Ατρόμητος είχε προγραμματίσει ραντεβού με τον Χέρμπερτ Χούμπελ το πρωί της Τρίτης, κατά τη διάρκεια του οποίου οι άνθρωποι της ομάδας του Περιστερίου ανέφεραν τα παράπονά τους για τη διαιτησία στα παιχνίδια τους τη φετινή σεζόν.

Στον Ατρόμητο τόνισαν επίσης πως είναι ενοχλημένοι από το γεγονός ότι στους αγώνες τους απέναντι στις μεγάλες ομάδες δεν ορίζονται ξένοι διαιτητές, κάτι που συνέβη αντίθετα στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη, παρά το γεγονός ότι ο Άρης βρίσκεται πιο χαμηλά από τον Ατρόμητο στη βαθμολογία.

Από την πλευρά του ο Χούμπελ κατανόησε τα παράπονα των Περιστεριωτών, οι οποίοι περιμένουν να δουν μια δίκαιη αντιμετώπιση στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες, έπειτα από τον ορισμό των διαιτητών για τις ρεβάνς του Κυπέλλου, ο Ατρόμητος είχε εκδώσει ανακοίνωση διαμαρτυρίας για το γεγονός ότι στο σημερινό ματς με την ΑΕΚ δεν ορίστηκε ξένος διαιτητής, όπως είχε ζητήσει στο παρελθόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα