Το ΠΑΟΚ-Αρης είναι ξανά εδώ!

Κώστας Ζάλιαρης
Το ΠΑΟΚ-Αρης είναι ξανά εδώ!

bet365

Το μεγάλο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη ξεχωρίζει στο Κυριακάτικο μενού της 22ης αγωνιστικής της Super League, με το παιχνίδι να έχει άμεση επίδραση και στην 5άδα, την οποία κυνηγάει ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται σήμερα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη στην Τούμπα με σκοπό φυσικά απλά να συνεχίσει το αήττητο σερί του και να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την εξασφάλιση του φετινού τίτλου.

Η «μάχη» με τον Άρη, πέρα από το ενδιαφέρον του «δικεφάλου του βορρά» ώστε να μη μειωθεί στο ελάχιστο η διαφορά του από τον Ολυμπιακό, ενδέχεται να έχει άμεση επίδραση και στην υπόθεση της 5άδας.

Ο Άρης, βρίσκεται στο +2 από τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να γνωρίζουν πως πρέπει πάση θυσία να πάρουν θετικό αποτέλεσμα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Στο «τριφύλλι» έχουν αντιληφθεί ότι τελειώνουν σιγά – σιγά οι ευκαιρίες, ειδικά με το πρόγραμμα που έρχεται και τα απανωτά ντέρμπι... Η ομάδα του Άκη Μάντζιου, πέρα από το βαθμολογικό ενδιαφέρον, καθώς δεν έχει αποφύγει τις περιπέτειες, έχει στο μυαλό της και την κρίσιμη ρεβάνς του Κυπέλλου που έρχεται τη νέα εβδομάδα, κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η Λαμία φιλοξενεί τη Λάρισα σε ματς – φωτιά για τις δύο αντιπάλους στην προσπάθεια που κάνουν για επιβίωση στην κατηγορία, ενώ, καιρού επιτρέποντος, θα συνεχιστεί και το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Λεβαδειακό στα «Πηγάδια», με το ματς να έχει διακοπεί στο 23ο λεπτό λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων. Το σκορ ήταν στο 0-0...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής:

Σάββατο 23/2

Ξάνθη – Λεβαδειακός (διεκόπη στο 23' με το σκορ στο 0-0)

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-1

ΑΕΚ – Απόλλων Σμύρνης 2-1

Κυριακή 24/2

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός (15:00, Novasports1)

Ξάνθη – Λεβαδειακός (16:00, ΕΡΤ, συνέχιση αγώνα από το 23' μετά τη διακοπή του Σαββάτου)

Λαμία – ΑΕΛ (19:00, ΕΡΤ)

ΠΑΟΚ – Άρης (19:30, Novasports1)

Δευτέρα 24/2

Ολυμπιακός – ΟΦΗ (17:15, Novasports2)

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, ΕΡΤ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα