Μπακάκης: «Υπάρχει κούραση»

Gazzetta team
Μπακάκης: «Υπάρχει κούραση»

bet365

Για την κούραση που υπάρχει στην ομάδα του έκανε λόγο ο δεξιός οπισθοφύλακας της ΑΕΚ, Μιχάλης Μπακάκης.

Συγκεκριμένα ο Μπακάκης μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν για ποδόσφαιρο, ευτυχίσαμε να προηγηθούμε γρήγορα στο σκορ, ο αντίπαλος πήρε λίγο τα πάνω του όταν ισοφάρισε, είχαμε τον έλεγχο και μετά το δεύτερο γκολ προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή για να κρατήσουμε δυνάμεις. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε.

Η ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς, εμείς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και πρέπει να το προσέξουμε και να διορθώσουμε τα λάθη γιατί πιο δυνατές ομάδες μπορεί να μας τιμωρήσουν. Υπάρχει πολύ κούραση, έχουμε και κάποιους τραυματισμούς, πρέπει να κάνουμε καλή αποκατάσταση, πρέπει να δίνουμε όλοι το 100% στο γήπεδο.

Υπάρχουν 6-7 παίκτες που παίζουν συνεχόμενα ματς, σίγουρα υπάρχει κούραση, το ότι στο Καραϊσκάκη δεχτήκαμε τέσσερα γκολ δεν οφείλεται στην κούραση αλλά στην ψυχολογία. Πρέπει να κάνουμε διαχείριση, έχουμε αλλάξει τον τρόπο διαχείρισης και αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε καλύτεροι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα