Αστέρας Τρίπολης: Πονάει πολύ ενόψει Ατρόμητου

Παναγιώτης Δαλαταριώφ
Αστέρας Τρίπολης: Πονάει πολύ ενόψει Ατρόμητου

bet365

Ο Γιώργος Παράσχος θα περιμένει να δει αν μπορεί να υπολογίζει στον Βαλιέντε, ενώ εκτός είναι κι ο Ματρικάρντι.

Βιγιαρεάλ - Σπόρτινγκ με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Η προπόνηση της Πέμπτης (21/2) έφερε κι άλλα προβλήματα στον Αστέρα. Οι Ιγκλέσιας και Μουνάφο συνεχίζουν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους κι έτσι δεν υπολογίζονται για το ματς με τον Ατρόμητο (23/2, 17:15), όπως είναι γνωστό. Ωστόσο, ο Γιώργος Παράσχος χάνει άλλον έναν πολύ σημαντικό για το κέντρο του, τον Βαλιέντε.

Ο Ισπανός μέσος έχει ενοχλήσεις στη μέση και θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του στην αποστολή τις επόμενες ώρες. Αν δεν τα καταφέρει, οι Κυριακόπουλος και Μπέλοκ είναι οι δύο βασικές λύσεις για τον άξονα και μένει να δούμε αν θα χρησιμοποιηθεί εκεί κι ο Κώτσιρας (όπως στη Νέα Σμύρνη).

Επίσης, οι «κιτρινομπλέ», δήλωσαν τα ματς στα οποία θα εκτίσουν την τιμωρία τους οι Κώτσιρας και Βλάχος. Ο πρώτος θα λείψει από το ματς με την Ξάνθη κι ο έτερος δεξιός μπακ δεν θα αγωνιστεί στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα