ΑΕΚ: Ξεκίνησε ατομικό ο Χουλτ

ΑΕΚ: Ξεκίνησε ατομικό ο Χουλτ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ξεκίνησε ατομικό ο Χουλτ

bet365

Ατομικό πρόγραμμα ξεκίνησε από σήμερα ο Χουλτ, ο οποίος βέβαια έχει αρκετό δρόμο μπροστά του, ενώ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνέχισε κι αυτός να προπονείται ατομικά στα Σπάτα.

Σεβίλλη - Λάτσιο με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Ο Χουλτ, ο οποίος ταλαιπωρείται από τη θλάση στον προσαγωγό από το ματς με τον ΟΦΗ που θα τον αφήσει εκτός για ένα με ενάμιση μήνα, ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όσον αφορά τον Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είχε νιώσει ενοχλήσεις πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο νεαρός Φοίβος Μπότος.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Πέμπτης στις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα