Μπορεί να ελπίζει ο Λεβαδειακός;

Γιώργος Ντυμένος
Μπορεί να ελπίζει ο Λεβαδειακός;

bet365

Οι Βοιωτοί έμειναν «ζωντανοί» στη μάχη της παραμονής και το gazzetta.gr καταγράφει τα δεδομένα που υπάρχουν στην προσπάθειά τους να παραμείνουν στην κατηγορία.

Επιστροφή χρημάτων* στο Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σούπερ αποδόσεις στο FA Cup από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Λεβαδειακός πήρε τη νίκη της αγωνιστικής κόντρα στον Παναιτωλικό (1-0) και διατήρησε τις ελπίδες του για παραμονή, πάντα με δεδομένο πως ακολουθούμε τα όσα έχουν προκηρυχθεί. Οτι δηλαδή πέφτουν τρεις απευθείας και ο 13ος πάει στο μπαράζ. Πλέον ο Βοιωτοί βρίσκονται στο «-4» από την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού και μπορούν να πιστεύουν ότι είναι σε θέση ανατρέψουν τα εις βάρος τους δεδομένα. Ας δούμε τα υπέρ και τα κατά της «μάχης» που θα δώσουν…

Μπορεί να ελπίζει γιατί…

*Είναι από τις ομάδες που έχουν «γαλουχηθεί» παλεύοντας για την παραμονή τους. Ετσι διαθέτουν «μέταλλο».

*Εχει παίκτες «ψημένους» σε ανάλογες καταστάσεις, όπως τους Τσαμπούρη, Ζησόπουλο, Μητρόπουλο, Κονέ που είναι σε θέση να διαχειριστούν ανάλογες καταστάσεις πίεσης.

*Στα έξι τελευταία τους ματς δέχθηκαν μόλις δύο γκολ και όταν «παλεύεις» να σωθείς αναζητάς νίκες με «μισό-μηδέν». Οποιος θέλει να δει θέαμα ας παρακολουθήσει το… Εσπανιόλ-Λεβάντε. Εδώ μετράει η ουσία.

*Ολοι τον θεωρούν «καταδικασμένο» και αυτόματα δύναται να πιάσει τους πάντες στον… ύπνο και επί του παρόντος έχει το λιγότερο άγχος από όλους τους «μελλοθάνατους».

*Μέχρι το φινάλε της σεζόν θα παίξει, μεταξύ άλλων, με Λαμία, Λάρισα, ΟΦΗ, ΠΑΣ, Αστέρα και Πανιώνιο, δηλαδή ομάδες που πάνω-κάτω είναι στην ίδια θέση με εκείνον και αυτά τα παιχνίδια είναι «εξάποντα». Με 4 νίκες σε αυτά, ίσα που γίνεται και φαβορί για παραμονή, από το μεγάλο αουτσάιντερ που δικαίως χαρακτηρίζεται επί του παρόντος.

Ο αντίλογος…

*Αναπτύσσεται «μονόπατα» και φαντάζει προβλέψιμος. Λόγω έλλειψης δημιουργικών λύσεων στον άξονα, το σύστημά του είναι… σεντράρουμε για τον Μαρκόβσκι και ότι… βγει. Ετσι κέρδισε τον Αρη και με ανάλογη φάση καταλογίστηκε χθες το πέναλτι που έκρινε το παιχνίδι του με τον Παναιτωλικό.

*Δεν είναι τυχαίο πως έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία και το «κακό» για εκείνον μεγεθύνεται από τον τραυματισμό του Γιακουμάκη και το διαφαινόμενο «ναυάγιο» της απόκτησης του Μοχάμεντ Λάμπρι.

*Μέχρι στιγμής έχει κάνει 4 νίκες στη σεζόν και για να φτάσει στον μαγικό αριθμό «30» - τόσοι βαθμοί φαίνεται πως θα χρειαστούν – θα πρέπει να κάνει άλλες τόσες. Δηλαδή από το 4/21 να πάει στο 4/9.

*Δεν διαθέτει βάθος στο ρόστερ του και όσο πλησιάζουμε στο φινάλε θα υπάρχουν απώλειες λόγω καρτών. Π.χ. ο Ζησόπουλος θα λείψει στην Ξάνθη, ενώ οι Τσαμούρης, Νανγκίς βρίσκονται δύο κίτρινες μακριά από το να «χάσουν» ισάριθμα παιχνίδια.

*Δεν παίρνει γκολ από πολλούς παίκτες, κυρίως τους ακραίους, όπου π.χ. ο Νανγκίς που αποκτήθηκε το καλοκαίρι για ηγέτης, έχει βρει βρει δίχτυα μόνο μία φορά.

Τα παραπάνω αποτυπώνουν πως οι «πράσινοι» παραμένουν μεν σε δύσκολη θέση, αλλά ακόμη δεν έχουν πετάξει «λευκή πετσέτα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα