ΑΕΚ: Ατομικό ο Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Ατομικό ο Τσιγκρίνσκι

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ατομικό ο Τσιγκρίνσκι

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, που αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα πριν το ματς στο Καραϊσκάκη και έμεινε εκτός 18αδας, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το πρωί της Δευτέρας.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με αξεπέραστο Live στοίχημα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Μετά τη βαριά ήττα με 4-1 στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, οι παίκτες της ΑΕΚ πήγαν στα Σπάτα το πρωί της Δευτέρας για να ακολουθήσουν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο οποίος είχε βγάλει δύο προπονήσεις πριν το κυριακάτικο ματς, αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο ζέσταμα πριν το ντέρμπι με αποτέλεσμα να μείνει εκτός 18αδας. Έτσι, ο Ουκρανός στόπερ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση, καθώς είναι ολοφάνερο πως δεν έχει επιστρέψει σε επίπεδο απόλυτης ετοιμότητας.

Ατομικό έκανε και ο νεαρός Φοίβος Μπότος, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο πρόσφατο ματς των Νέων μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ, ενώ όσον αφορά τον Νίκλας Χουλτ, ο Σουηδός αριστερός μπακ συνέχισε τη θεραπεία που ακολουθεί για τη θλάση στον προσαγωγό, ενώ έκανε και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θα έχουν ρεπό την Τρίτη, επιστρέφοντας στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης (10:30) για να αρχίσουν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης το ερχόμενο Σάββατο στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα