Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Από την τεσσάρα με Σίλβα στο 4-1 του Μαρτίνς!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Από την τεσσάρα με Σίλβα στο 4-1 του Μαρτίνς!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς έγινε ο πρώτος προπονητής του Ολυμπιακού που πανηγυρίζει νίκη με τέσσερα γκολ επί της ΑΕΚ μετά την σεζόν 2015-2016 και το 4-0 στο Φάληρο επί Μάρκο Σίλβα.
Πορτογάλος τεχνικός ήταν και τότε, Πορτογάλος και τώρα. Δύο γκολ είχε βάλει στο 4-0 της 17ης Οκτωβρίου του 2015 ο Φορτούνης κάτω από τις οδηγίες του Μάρκο Σίλβα και με αντίπαλο τεχνικό τον Δέλλα στην ΑΕΚ (σ.σ. με τον Μάνταλο και τον Σιμόες να είναι και τότε στο ρόστερ της ΑΕΚ) και δύο έβαλε και την Κυριακή στο 4-1 με τον Μαρτίνς. Την σεζόν του Σίλβα η διαφορά ήταν πως στο εκτός έδρας παιχνίδι ο Ολυμπιακός είχε χάσει με 1-0 ενώ φέτος πήρε το 1-1 στο ΟΑΚΑ.
Έναν χρόνο μετά με προπονητή τον Πάουλο Μπέντο και ξανά πρωταγωνιστή τον Φορτούνη ο Ολυμπιακός θα κέρδιζε 3-0 εντός την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα στις 2 Οκτωβρίου του 2016. Και εκείνη την σεζόν είχε χάσει στο ΟΑΚΑ με 1-0 όπως την προηγούμενη. Πέρυσι στο πρωτάθλημα οι Πειραιώτες είχαν χάσει 3-2 στον α' γύρο στο ΟΑΚΑ και 2-1 στον δεύτερο στο Φάληρο. Κοινώς από το 2015-2016 και μετά τις τρεις νίκες τους με ΑΕΚ τις έχουν κάνει με Πορτογάλους τεχνικούς ενώ τις δύο τεσσάρες τις έχουν με Σίλβα και τώρα με Μαρτίνς.
Υπό αυτήν την έννοια ο Ίβηρας προπονητής ισοφάρισε τον συμπατριώτη του και ενώ είναι το πρώτο του κερδισμένο ντέρμπι στον Ολυμπιακό. Είχαν προηγηθεί το 1-1 με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό και οι ήττες με 1-0 και 3-1 με ΠΑΟΚ σε Καραϊσκάκη και Τούμπα αντίστοιχα.
ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΕ ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 2015 - 2016 ΚΑΙ ΜΕΤΑ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα