Παντελίδης: «Δεν έχουμε σεβασμό»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παντελίδης: «Δεν έχουμε σεβασμό»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και υποστήριξε ότι υπάρχει παράβαση στο γκολ του Πανιωνίου.

Ο προπονητής του Άρη είπε αρχικά ότι… «ήταν ένα πανομοιότυπο ματς σαν αυτό με τον Παναιτωλικό αλλά με διαφορετική ομάδα. Θεωρώ ότι αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει ήταν η ομάδα μου. Τα παιδιά έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Παρότι μείναμε νωρίς με 10 παίκτες σε μια φάση όπου πριν την επέμβαση του Μπάσα, υπάρχει ένα φάουλ που είναι σοβαρό και επιφέρει την κίτρινη κάρτα. Δεν έχουμε τον απαιτούμενο σεβασμό σαν ομάδα, αυτό κατάλαβα. Η ομάδα δείχνει ότι είναι στον σωστό δρόμο. Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα αλλά οι συνθήκες του αγώνα δεν είναι ίδιες. Παίξαμε χωρίς αμυντικό χαφ για 80 λεπτά, κάναμε δύο αναγκαστικές αλλαγές, αλλά έχει μεγάλη σημασία ότι προσπαθούσαμε να σπρώξουμε τον αντίπαλο στα άκρα και όχι στον άξονα που είχαμε πρόβλημα. Ο κόσμος μας βοήθησε με τη στήριξή του. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Διατηρούμε χαμηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε», είπε.

Σε ερώτηση για το ότι ο Άρης δεν έχει σεβασμό απάντησε… «νομίζω ότι στο γκολ του Πανιωνίου υπάρχει παράβαση. Δεν έχω άποψη για την άλλη φάση, υπάρχει παράβαση», είπε και ρωτήθηκε για τους τραυματίες. «Ο Τόνσο έσφιξε η γάμπα του, ίσως από την υπερπροσπάθεια καθώς 80 λεπτά ήταν αμυντικό χαφ και υπερέβαλλε εαυτόν. Για τον Δεληζήση είχε πρόβλημα και πριν το παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα