ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 0-2

Νίκος Μαρούδας
ΠΑΣ Γιάννινα - Ατρόμητος 0-2

bet365

Ο Ατρόμητος σκόραρε νωρίς και στα δύο ημίχρονα, «κλειδώνοντας» τη νίκη (2-0) μέσα στα Γιάννενα επί του ΠΑΣ και μειώνοντας στο -1 από την ΑΕΚ. Κουλούρης και Ουάρντα τα γκολ.

Ακόμα ένα βήμα προς την μαθηματική εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου έκανε ο Ατρόμητος, που με πειστική εμφάνιση πέρασε από τα Γιάννενα με 0-2. Οι Περιστεριώτες, χάρη στα τέρματα των Κουλούρη και Ουάρντα βρίσκονται πλέον στο -1 από την ΑΕΚ περιμένοντας το αποτέλεσμα του Κυριακάτικου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Έτσι έπαιξαν

Ο Γιάννης Πετράκης παρέταξε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-5-2. Ο Βελλίδης ήταν στο τέρμα, με τους Μιχαήλ, Τζημόπουλο, Λίλα να είναι τα τρία στόπερ. Στον άξονα βρέθηκαν οι Κάστρο, Γιάκος, Βιντάλ, δεξί μπακ – χαφ, ήταν ο Μπουκουβάλας, ενώ αριστερό ο Νικολιάς. Στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκαν οι Αθανασιάδης, Μάνος.

Από την άλλη, ο Νταμίρ Κάναντι κατέβασε τον Ατρόμητο με 3-4-2-1. Ο Μέγιερι ήταν στο τέρμα, με τους Χατζηισαΐα, Ρισβάνη, Καρασαλίδη μπροστά του. Στον άξονα βρέθηκαν οι Ούμπιδες, Ενσικουλού, δεξί μπακ – χαφ ήταν ο Σάκιτς, αριστερό ο Κατράνης. Ουάρντα και Μπρούνο, βρέθηκαν πίσω από τον Κουλούρη.

Στην πρώτη φάση με τον συνήθη ύποπτο ο Ατρόμητος!

Προβάδισμα στο σκορ με το... καλημέρα για τον Ατρόμητο, ο οποίος στην πρώτη καλή στιγμή που δημιούργησε βρήκε και δίχτυα. Συγκεκριμένα, ο Ούμπιδες εκτέλεσε πολύ έξυπνα ένα φάουλ και ο Κουλούρης στην καρδιά της άμυνας του ΠΑΣ με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Από εκεί και πέρα, οι γηπεδούχοι πήραν τα ηνία της αναμέτρησης και απείλησαν δύο φορές σε δύο λεπτά. Αρχικά στο 20', ο Μέγιερι έβγαλε το σουτ του Κάστρο και στη συνέχεια ο Αθανασιάδης σούταρε ψηλά άουτ, ενώ ένα λεπτό αργότερα, ο Ούγγρος είπε και πάλι «όχι» αυτή τη φορά σε πλασέ του Μάνου.

Ο Ατρόμητος απείλησε και πάλι στο 29', όταν μετά από λάθος του Μιχαήλ, η μπάλα έφτασε στον Σάκιτς, αυτός γύρισε στον Κουλούρη αλλά το σουτ που έκανε ήταν κακό και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, μιας και στις καθυστερήσεις ο Μάνος δεν μπόρεσε και πάλι να κερδίσει τον Μέγιερι.

Γκολ και πάλι από τα... αποδυτήρια!

Όπως ξεκίνησε το πρώτο μέρος, έτσι μπήκε και στην επανάληψη ο Ατρόμητος! Οι Περιστεριώτες, βρήκαν και πάλι γρήγορο γκολ, καθώς στο 50' ο Χατζηισαΐας έκανε ένα τρομερό ανέβασμα και πέρασε την κατάλληλη στιγμή στον Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος πλάσαρε εύστοχα από το ημικύκλιο κι έγραψε το 0-2.

Κάπου εκεί ουσιαστικά τα πάντα τέλειωσαν, καθώς ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε πλέον ένα... βουνό να ανέβει. Το σουτ του Μάνου στο 52' έφυγε άουτ και στη συνέχει ο Ατρόμητος απείλησε με ένα σουτ του Σάκιτς, που μπλόκαρε ο Βελλίδης κι ένα του Ενσικουλού που έφυγε άουτ.

Είχε και δοκάρι!

Ο Ατρόμητος που κυριάρχησε στην επανάληψη, είχε και δοκάρι με τον Κουλούρη. Συγκεκριμένα στο 79', ο Μπρούνο πέρασε στον Κουλούρη το δυνατό σουτ του οποίου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Βελλίδη. Δυο λεπτά αργότερα, ο Ενσικουλού μετά από σέντρα του Ούμπιδες σούταρε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να απειλήσει και το παιχνίδι κύλησε με τον Ατρόμητο να ελέγχει και να κρατά αυτό το 0-2 και φυσικά το σπουδαίο εκτός έδρας τρίποντο.

MVP: Ο Κουλούρης. Ο επιθετικός του Ατρόμητου βρήκε και πάλι δίχτυα και... ξεκλείδωσε νωρίς την αντίπαλη άμυνα κι έκανε πιο εύκολο το έργο της ομάδας του, ενώ στην επανάληψη είχε και δοκάρι. Φυσικά από κοντά βρέθηκε και ο Ουάρντα που σημείωσε το πρώτο του γκολ στη δεύτερη θητεία του στον Ατρόμητο.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Αθανασιάδης. Ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν μέσα στις φάσεις που δημιούργησε η ομάδα του όμως δεν μπόρεσε να τελειώσει καμία με ωραίο τρόπο κάτι που πλήρωσε η ομάδα των Ιωαννίνων.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Μέγιερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας κράτησε το 0-1 για τον Ατρόμητο όταν ο ΠΑΣ πίεσε στο πρώτο ημίχρονο κι έχασε κάποιες καλές ευκαιρίες. Ήταν εκεί όταν τον χρειάστηκε ο Ατρόμητος κι έδειξε την κλάση του.

Η ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται ο Αθανασιάδης, που στο πρώτο ημίχρονο από πολύ κοντά πλάσαρε ψηλά άουτ κι έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε ένα σχετικά εύκολο παιχνίδι να διαχειριστεί χωρίς δύσκολες φάσεις και δεν έκανε κάποιο σημαντικό λάθος...

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Ο Ατρόμητος κατάφερε κι έφυγε με το διπλό από μια δύσκολη έδρα όπως αυτή των Ιωαννίνων. Η ομάδα του Κάναντι βρίσκεται πλέον 1 βαθμό από την ΑΕΚ που παίζει την Κυριακή με τον Ολυμπιακό και ρίχνει ματιές στην τριάδα. Από την άλλη ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να πάρει κάτι και παραμένει σε πολύ δύσκολη θέση, καθώς βρίσκεται στις θέσεις που δεν δίνουν εισιτήριου για την επόμενη Super League...

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα, Νικολιάς, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Γιάκος, Μπουκουβάλας, Αθανασιάδης, Κάστρο (71’ Μπαπτίστ), Βιντάλ (68’ Πάντελιτς), Μάνος

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Χατζηϊσαϊας,Ούμπιδες (90+3' Κιβρακίδης), Κατράνης, Ουάρντα (81’ Μπουσούλαζιτς), Ενσικουλού (88’ Μανούσος), Κουλούρης, Μπρούνο, Ρισβάνης, Καρασαλίδης

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα