Χουλτ: «Πολύ καλή σεζόν για μένα»

Χουλτ: «Πολύ καλή σεζόν για μένα»

Gazzetta team
Χουλτ: «Πολύ καλή σεζόν για μένα»

bet365

Ο Σουηδός αριστερός μπακ της ΑΕΚ εξέφρασε τη χαρά του επειδή ο τραυματισμός του είναι λιγότερο σοβαρός από ό,τι φοβόταν, ενώ αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν για τον ίδιο και την ομάδα.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Νίκλας Χουλτ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα λόγω του μυικού τραυματισμού του, μίλησε σε ιστοσελίδα της Σουηδίας και είπε τα εξής...

Για το πως τραυματίστηκε: «Είχα την μπάλα στα πλάγια και ήταν δύσκολο να την προλάβω, μιας και ήταν κοντά στο να βγει έξω. Το τελευταίο πράγμα που συνέβη ήταν να πέσω εκτός αγωνιστικού χώρου λόγω ενοχλήσεων».

Για τα αποτελέσματα των εξετάσεων: «Τα αποτελέσματα δεν ήταν τόσο άσχημα, μιας και πίστευα ότι ήταν πιο σοβαρός ο τραυματισμός απ΄ότι αποδείχθηκε. Όταν τραυματίζεσαι πάντα ανησυχείς ότι θα μείνεις για καιρό έξω, όπως και να 'χει όμως δεν είναι ωραίο το να τραυματίζεσαι. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι δεν θα μείνω για πολύ καιρό έξω».

Για τον τραυματισμό του: «Τις πρώτες μέρες με πονούσε, είναι κάτι σαν μυική ρήξη, σαν δυνατό χτύπημα. Τώρα είμαι καλύτερα και όσα θα περνάει ο καιρός θα βελτιώνεται η κατάσταση».

Για την μέχρι στιγμής πορεία της ΑΕΚ αλλά και τη δική του: «Ήταν πολύ θετικό ότι έπαιξα σε τόσα παιχνίδια. Μπήκαμε στο Champions League, αλλά βέβαια τα αποτελέσματα που φέραμε δεν ήταν θετικά. Κάναμε βέβαια και καλά ματς. Στο πρωτάθλημα έχουμε θετική πορεία, αν εξαιρέσουμε μία περίοδο κατά την οποία δεν ήμασταν καλοί και γι΄αυτό βρισκόμαστε πίσω από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στην κορυφή. Είμαι χαρούμενος εδώ μέχρι στιγμής. Έχω παίξει στα περισσότερα από τα παιχνίδια, τόσο σε Champions League όσο και σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ήταν μία πολύ καλή σεζόν για μένα και έκανα και κάποια καλά παιχνίδια στο Champions League. Στο πρωτάθλημα από την άλλη έχει πάει καλά, μιας και κερδίζουμε τα περισσότερα παιχνίδια. Είχα την ευκαιρία να αναδείξω το επιθετικό παιχνίδι μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα