Συμφώνησε με Μπουμάλ ο Πανιώνιος!

Θοδωρής Βασίλης
Συμφώνησε με Μπουμάλ ο Πανιώνιος!

bet365

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνει τις μεταγραφές του ο Πανιώνιος ο οποίος συμφώνησε σε όλα με τον Ολιβιέ Μπουμάλ ο οποίος επιστρέφει μετά από τρία χρόνια στην Πλατεία.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Ολυμπιακός - Ντιναμό Κιέβου (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Το καλύτερο για το τέλος κρατούσε ο Πανιώνιος. Οι «κυανέρυθροι» συμφώνησαν σε όλα με έναν παλιό τους γνώριμο τον Ολιβιέ Μπουμάλ. Ο διεθνής Καμερουνέζος άσος είχε αποχωρήσει από την Ιαπωνία και την Yokohama Marinos κι έδωσε τα χέρια με τους «κυανέρυθρους». Οι Νεοσμυρνιώτες έψαχναν για έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα αλλά και ως δεύτερος επιθετικός και συμφώνησαν σε όλα με τον 29χρονο άσο.

Η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών είναι για έξι μήνες ενώ όπως αναφέρει η Live Sport σε περίπτωση που το καλοκαίρι ο ποδοσφαιριστής δεν βρει κάποια αξιόλογη πρόταση που να τον ικανοποιεί τότε οι δύο πλευρές θα συζητήσουν το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους για άλλο ένα χρόνο. Αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη επιστροφή στον Πανιώνιο κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, αφού είχε προηγηθεί αυτή του Μανιάτη.

Στο πρώτο του πέρασμα από την ομάδα ο Μπουμάλ ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας (46 συμμετοχές - 9 γκολ) αναγκάζοντας τον Παναθηναϊκό να δαπανήσει 550.000 ευρώ για την απόκτησή του τον Ιανουάριο του 2016 πριν μετακομίσει αρχικά στην Κίνα και την Liaoning και στη συνέχεια στην Ιαπωνία και την Yokohama Marinos.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα