Η επιστροφή του Παπάζογλου

Η επιστροφή του Παπάζογλου

Gazzetta team
Η επιστροφή του Παπάζογλου

bet365

Ο 30χρονος βρέθηκε ξανά στο κέντρο της άμυνας του ΟΦΗ και η εικόνα του ΟΑΚΑ αφήνει περιθώρια αισιοδοξίας για τους κρητικούς
Από τις... ζώνες του ΟΦΗ που έχουν βιώσει τα περισσότερα «πειράματα» είναι εκείνη των στόπερ, καθώς από την αρχή της σεζόν γίνονται πολλές δοκιμές. Ισως για αυτό και η ομάδα πονά ανασταλτικά, αλλά η εικόνα της στο ΟΑΚΑ επιτρέπει σε όλους να αισιοδοξούν.
Ο Παπάζογλου επέστρεψε στη φυσική του θέση, πολλές φορές φέτος τον έχουμε δει στον άξονα, οι κρητικοί απορροφούσαν τους κραδασμούς και αποτυπώθηκε πως με τον 30χρονο στο κέντρο της άμυνας, αλλάζει άρδην η εικόνα τους. Δεν ήταν απλά ότι βρίσκονταν μέχρι το τέλος «μέσα» στο ματς και διεκδικούσαν κάτι, αλλά η εν γένει παρουσία τους.
Αλλωστε ας μην ξεχνάμε πως ο 30χρονος αποκτήθηκε το καλοκαίρι ώστε να προσδώσει εμπειρία στα στόπερ των κρητικών. Παίκτες όπως οι Ποτουρίδης ή Μιχόγεβιτς στερούνται από παραστάσεις στη μεγάλη κατηγορία, κυρίως ο δεύτερος, και ο έμπειρος αμυντικός ήρθε να «κουμπώσει».
Με γνώμονα την εικόνα της Κυριακής και σε συνάρτηση με τα όσα έχουμε δει στα λεγόμενα «μεγάλα» παιχνίδια (κόντρα δηλαδή στις ομάδες από την 6η θέση και πάνω, με χάι λάιτ την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό), στο «Γεντί Κουλέ» έχουν δικαίωμα να πιστεύουν πως θα γυρίσει το χαρτί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα