Η «μάχη» για το Γιουρόπα

Γιώργος Ντυμένος
Η «μάχη» για το Γιουρόπα

bet365

Ο Αρης βρίσκεται ουσιαστικά στο «+5» και όχι στο «+4», ενώ τις τελευταίες αγωνιστικές θα συγκρουστούν μεταξύ τους όλοι οι ευρωπαϊκοί «μνηστήρες»
Μία «μάχη» που συγκεντρώνει πολλά βλέμματα είναι εκείνη του τελευταίου ευρωπαϊκού «εισιτηρίου» της επόμενης σεζόν, καθώς φαντάζει πολύ δύσκολο το Κύπελλο να μην καταλήξει σε κάποιον εκ των με «μεγάλων» που συνεχίζουν στο θεσμό, οπότε και η 5η θέση θα οδηγήσει στο Γιουρόπα Λιγκ.
Που είναι πιθανό να είναι και η 6η, αφού σε περίπτωση τερματίσει 5ος ο Παναθηναϊκός, αυτόματα θα «σβήσει» την ποινή που κουβαλά και η αμέσως επόμενη ομάδα θα πάρει τη θέση του.
Μετά και τη συμπλήρωση των 2/3 της σεζόν, φαίνεται πως υπάρχουν τέσσερις «διεκδικητές», ο Αρης, το «τριφύλλι», ο Παναιτωλικός και η Ξάνθη, με τον πρώτο να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, καθώς έχει αποκτήσει μαξιλαράκι ασφαλείας. Ας δούμε το πρόγραμμά τους ως το τέλος της χρονιάς και ορισμένα συμπεράσματα που προκύπτουν από αυτό. Πάντα με την υποσημείωση πως ακόμη υπάρχει πάρα πολύς δρόμος.
*Ο Αρης βρίσκεται ουσιαστικά στο «+5» και όχι στο «+4», αφού και να τον περάσει ο Παναθηναϊκός πάλι εκείνος θα βγει του χρόνου στο Γιουρόπα. Αρα θέλει να κρατήσει από κάτω Παναιτωλικό και Ξάνθη.
*Στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές οι «κίτρινοι» θα παίξουν με Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Ξάνθη και αν συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα, θα τους «κάνουν», πιθανώς δύο αποτελέσματα.
*Ο Παναθηναϊκός θα δώσει στο ΟΑΚΑ τα τρία από τα τέσσερα τελευταία ματς της σεζόν, εκ των οποίων τα δύο θα είναι με Αρη και Παναιτωλικό.
*Ο Παναιτωλικός την προτελευταία αγωνιστική θα υποδεχθεί τον Αρη και αν σε εκείνο το ματς έχει πάει τη διαφορά του με τους «κίτρινους» έστω στο «-3», θα ελπίζει πλέον βάσιμα, αφού αν τους κερδίσει θα υπερτερεί και σε ενδεχόμενη ισοβαθμία.
*Και οι τέσσερις ομάδες θα παίξουν, κάποια στιγμή, «κολλητά» με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, σε μία τριάδα «φωτιά».
ΑΡΗΣ (32)
Πανιώνιος
ΠΑΟΚ*
ΑΕΚ
Ολυμπιακός*
Απόλλων
ΟΦΗ
Παναθηναϊκός*
Ατρόμητος
Παναιτωλικός*
Ξάνθη
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (28)
Αστέρας Τρ.
Πανιώνιος*
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ*
Ολυμπιακός
Απόλλων*
Αρης
ΟΦΗ
Ατρόμητος*
Παναιτωλικός
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (27)
Λεβαδειακός*
ΠΑΣ Γιάννινα
Αστέρας Τρίπολης*
Πανιώνιος
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ*
Ολυμπιακός
Απόλλων*
Αρης
Παναθηναϊκός*
ΞΑΝΘΗ (26)
Λάρισα*
Λεβαδειακός
ΠΑΣ Γιάννινα*
Αστέρας Τρ.
Πανιώνιος*
ΠΑΟΚ
ΑΕΚ
Ολυμπιακός*
Απόλλων
Αρης*
Οπου * οι εκτός έδρας αναμετρήσεις τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα