Ο ΟΦΗ ζητάει... αγάπη του Αγίου Βαλεντίνου! (pic)

Ο ΟΦΗ ζητάει... αγάπη του Αγίου Βαλεντίνου! (pic)

Gazzetta team
Ο ΟΦΗ ζητάει... αγάπη του Αγίου Βαλεντίνου! (pic)

bet365

Ο ΟΦΗ ετοιμάζεται να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, ζητώντας από τους οπαδούς του να αναρτήσουν μια φωτογραφία όπου θα δείχνουν την αγάπη τους για τον σύλλογο στα social media, κληρώνοντας εισιτήρια για το παιχνίδι με τη Λαμία.

Bwin - Πλέον μπορείς να συνδυάζεις πολλές αγορές σε ένα στοίχημα από τον ίδιο αγώνα (21+).

Σε κλίμα... Αγίου Βαλεντίνου βρίσκονται τα social media των Κρητικών, που με την καμπάνια #agapotonOFI δίνουν την ευκαιρία σε φίλους της ομάδας να δείξουν τα αισθήματά τους για τον σύλλογο και ταυτόχρονα να μπουν στην κλήρωση για μια διπλή πρόσκληση στη θύρα 9 "Ευγένιος Γκέραρντ" στο Γεντί Κουλέ για το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Super League με τη Λαμία!

«Η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει! Εσύ πόσο αγαπάς τον ΟΦΗ; Κάνε post μια φωτογραφία σχετική με την ομάδα μας και βάλε hashtag #agapotonOFI. Το δώρο για τη φωτογραφία με τα περισσότερα like στο instagram θα είναι μια διπλή πρόσκληση στη θύρα 9 "Ευγένιος Γκέραρντ", του "Θ. Βαρδινογιάννης" στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία (18/2, 19:30). * Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας ΠΡΕΠΕΙ η ανάρτηση να είναι από public προφίλ! Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 23:59 της 14ης Φεβρουαρίου».

Η μέρα του Αγ. Βαλεντίνου πλησιάζει! Εσύ πόσο αγαπάς τον ΟΦΗ; Κάνε post μια φωτογραφία σχετική με την ομάδα μας και βάλε hashtag #agapotonOFI. Το δώρο για τη φωτογραφία με τα περισσότερα like στο instagram θα είναι μια διπλή πρόσκληση στη θύρα 9 "Ευγένιος Γκέραρντ", του "Θ. Βαρδινογιάννης" στον επόμενο εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία (18/2, 19:30). * Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας ΠΡΕΠΕΙ η ανάρτηση να είναι από public προφίλ! Ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 23:59 της 14ης Φεβρουαρίου. #agapotonofi #valentinesday #oficrerefc #ofi1925 #ofi1925official #oficretefc #oficrete

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OFI Crete F.C. | ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 (@ofi.fc.official) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα