ΠΑΟΚ: Βαρέλα… is back! (pic)

ΠΑΟΚ: Βαρέλα… is back! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Βαρέλα… is back! (pic)

bet365

Το «θηρίο» του ΠΑΟΚ έζησε στιγμές αποθέωσης στην Τούμπα, μετά το θρίαμβο επί του Ολυμπιακού, ενώ αποθεώθηκε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram…

Αστέρας Τρίπολης - Άρης με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Κατά τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου και αντιλαμβανόμενος την έξτρα πίεση που δημιουργούν τα social media ο Φερνάντο Βαρέλα αποφάσισε να «κατεβάσει» τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο Αφρικανός αμυντικός «επέστρεψε», μετά τη νίκη-τίτλου στην Τούμπα επί του Ολυμπιακού, όπου δεν καταλάβαινε τίποτα παίζοντας εξαιρετική άμυνα, στα social media, ανοίγοντας εκ νέου τον λογαριασμό του.

«Το θηρίο επέστρεψε στο Instagram, εξαιρετική δουλειά παιδιά, είμαστε οικογένεια, ΠΑΟΚάρα», έγραψε και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο της ομάδας, που του ζητάει μέσω μηνυμάτων να ανανεώσει το συμβόλαιο του με το «Δικέφαλο»!

Γενικότερα ο Βαρέλα δε δείχνει να έχει επηρεαστεί καθόλου από την εξέλιξη των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση του ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του, καταθέτει ψυχή και πάθος στο γήπεδο, ενώ δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο τραπέζι των συζητήσεων για ένα νέο συμβόλαιο.

The beast are back on Instagram great job guy's we are family paokara pame more 10 wins

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fernando Varela 5 (@fvbeast05) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα