Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος - Λεβαδειακός 1-0

bet365

Με καταπληκτικό γκολ του Ενσικουλού, ο Ατρόμητος επικράτησε με 1-0 του Λεβαδειακού και παραμένει σταθερά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ατρόμητος πήρε αυτό που ήθελε στο Περιστέρι, χωρίς να παίξει κάποιο θεαματικό ποδόσφαιρο. Ο Ενσικουλού με τέρμα στο 16' σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων, με αυτό το 1-0 να αφήνει απόλυτα ικανοποιημένο τον Κάναντι και την ομάδα του και φυσικά καθόλου του φιλοξενούμενους.

Έτσι έπαιξαν

Ο Νταμίρ Κάναντι παρέταξε την ομάδα του με 3-4-3. Ο Μέγιερι ήταν στο τέρμα, με τους Καρασαλίδης, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα αμυντική τριάδα. Δεξί μπακ χαφ ήταν ο Νάτσος, αριστερό ο Μπρούνο. Στον άξονα βρέθηκαν ο Μάντσον με τον Ούμπιδες, ενώ ο Κουλούρης ήταν στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας αριστερά τον Ουάρντα και δεξιά τον Ενσικουλού.

Από την πλευρά του ο Νίκος Καραγεωργίου, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Μπάγιτς ήταν στο τέρμα, με τους Τσαμπούρη, Αντιλέχου, Ρεκβιασβίλι, Ντιόγκο από τα δεξιά προς τα αριστερά. Αμυντικοί μέσοι ήταν οι Ζησόπουλος, Κονέ, ενώ ο Μαρκόφσκι ήταν στην κορυφή της επίθεσης, με τους Σαβαντόγκο, Γιακουμάκη στις πτέρυγες και τον Στανόγιεβιτς ως δεκάρι.

Μια φάση ήταν αρκετή

Το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι πέρασε και θα ξεχαστεί πάρα πολύ γρήγορα... Ατρόμητος και Λεβαδειακός δεν προσέφεραν καλό θέαμα, με τους γηπεδούχους να κυριαρχούν αλλά να μη δημιουργούν πολλές ευκαιρίες.

Η μία αρκούσε για να έρθει και το γκολ. Συγκεκριμένα στο 16', ο Ενσικουλού μετά από ωραία ατομική ενέργεια πλάσαρε για το 1-0. Ο Λεβαδειακός απείλησε με ένα αρκετά άστοχο σουτ του Τσαμπούρη, ενώ στο 28' η κεφαλιά του Κουλούρη κατέληξε στην αγκαλιά του Μπάγιτς, ενώ αυτή του Χατζηισαΐα στο 40' κατέληξε άουτ. Κάπως έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Έχασε ευκαιρίες, έμεινε το 1-0

Ίδια εικόνα και στην επανάληψη με τον Ατρόμητο να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος, αλλά το παιχνίδι να έχει λίγες φάσεις κι αυτές για τους Περιστεριώτες.

Η πρώτη ήταν και η καλύτερη, στο 63'. Τότε ο Μπρούνο άνοιξε για τον Κατράνη κι αυτός βρήκε μέσα στην περιοχή τον Ενσικουλού το πλασέ του οποίου απέκρουσε ο Μπάγιτς, η μπάλα έφτασε στον Κουλούρη που έκανε νέο πλασέ με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να σώζει και πάλι. Το σουτ του Μάντσον ένα λεπτό αργότερα έφυγε άουτ, ενώ στο 82' ήταν η επόμενη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους.

Ο Ούμπιδες κράτησε με τεράστια αυτοθυσία την μπάλα και πέρασε στον Ενσικουλού. Ο Κογκολέζος έκανε το σουτ, αλλά ο Μπάγιτς ήταν και πάλι εκεί και κράτησε τον Λεβαδειακό στο παιχνίδι. Το μόνο που έκανε η ομάδα της Λιβαδειάς ήταν ένα σουτ του Νανγκίς στο 90' το οποίο έφυγε άουτ.

Το παιχνίδι τελείωσε με αυτό το 1-0 και τον Ατρόμητο να παραμένει στο -4 από την τρίτη ΑΕΚ και τον Λεβαδειακό σε ακόμα πιο δύσκολη θέση από αυτή που ήταν πριν την σέντρα της αναμέτρησης.

MVP: Ο Ενσικουλού. Ο επιθετικός του Ατρόμητου σημείωσε το γκολ της νίκης, ενώ είχε ακόμα δύο καλές στιγμές να σημειώσει ακόμα ένα τέρμα. Σε γενικές γραμμές έκανε από τα καλύτερα παιχνίδια του στο Περιστέρι.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Σαβαντόγκο. Ο επιθετικός του Λεβαδειακού δεν βοήθησε καθόλου δημιουργικά την ομάδα του και δεν τροφοδότησε τον Μαρκόφσκι που δεν απείλησε ποτέ στο παιχνίδι.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Ούμπιδες. Ο αρχηγός του Ατρόμητου ξεκίνησε βασικός και... κατάπιε πολλά χιλιόμετρα κερδίζοντας πολλές μονομαχίες, δείχνοντας πως όσα χρόνια κι αν περάσουν θα είναι το ίδιο καλός. Από τον Λεβαδειακό, ο Μπάγιτς ήταν αυτός που με τις επεμβάσεις κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι μέχρι τέλους.

Η ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται ο MVP Ενσικουλού που από πλεονεκτική θέση δεν τελείωσε το παιχνίδι από νωρίς στην επανάληψη.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο διαιτητής Τζοβάρας και οι βοηθοί του, έβγαλαν σχετικά εύκολα το παιχνίδι καθώς δεν υπήρχαν δύσκολες φάσεις, με τον ρέφερι να κάνει λάθος στο φινάλε του πρώτου μέρους και να δείχνει κίτρινη για θέατρο στον Ουάρντα, σε μια φάση που δεν υπήρχε πέναλτι, αλλά ούτε και θέατρο.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο Ατρόμητος πήρε αυτό που ήθελε τη νίκη και παρέμεινε στο -4 από την τρίτη ΑΕΚ, πετυχαίνοντας το δεύτερο σερί τρίποντο στο πρωτάθλημα. Από την άλλη ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να πάρει κάτι ούτε στο Περιστέρι και η θέση του είναι ακόμα πιο δύσκολη πλέον...

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Νάτσος, Μπρούνο (74' Μπουσουλάτζιτς), Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Μάντσον, Ενσικουλού (84' Μανούσος), Ουάρντα (60' Κατράνης), Κουλούρης

Λεβαδειακός (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Αντιλέχου, Ντιόγκο, Τσαμπούρης, Ρεκβιασβίλι, Κονέ, Στανόγιεβιτς (69' Νανγκίς) Ζησόπουλος, Μαρκόφσκι, Σαβαντόγκο (86' Λιάγκας), Γιακουμάκης (24' Μέλεγκ)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα