Με Κιβρακίδη ο Ατρόμητος

Με Κιβρακίδη ο Ατρόμητος

Νίκος Μαρούδας
Με Κιβρακίδη ο Ατρόμητος

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, με τον Νταμίρ Κάναντι να υπολογίζει και πάλι τον Κυριάκο Κιβρακίδη που ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Ένα νέο πρόσωπο υπάρχει στην αποστολή του Ατρόμητου για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Ο Νταμίρ Κάναντι, είδε τον Κιβρακίδη να ξεπερνά το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και τον πήρε στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, επιστρέφει και ο Μπουσουλάτζιτς που ήταν τιμωρημένος την περασμένη αγωνιστική, ενώ εκτός παραμένουν οι τραυματίες Βασιλακάκης, Ουγκράι, αλλά και ο τιμωρημένος Σάκιτς.

Την αποστολή την αποτελούν οι εξής 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Λαζαρίδης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ και Κατράνης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα