Λένε για Πανιώνιο και Ντανίλο (vid)

Γιώργος Ντυμένος
Λένε για Πανιώνιο και Ντανίλο (vid)

bet365

Στην Τουρκία αναφέρουν πως οι «κυανέρυθροι» τσεκάρουν την περίπτωση του 29χρονου μεσοεπιθετικού που έπαιζε στην Αντάλιασπορ
Ο Γιάννης Μανιάτης είναι πιθανό να μην αποτελέσει την τελευταία χειμερινή προσθήκη του Πανιωνίου, αν κρίνουμε από τις πληροφορίες που έρχονται από την Τουρκία. Σύμφωνα με τις εκεί αναφορές, οι «κυανέρυθροι» έχουν στο «κάδρο» τον Ρίτσαρντ Μαρσιέλ Σόουζα Κάμπος ή αλλιώς Ντανίλο και το ζήτημά του έχει τεθεί επί τάπητος. Πρόκειται για τον 29χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό, που μέχρι πρότινος έπαιζε για μία τριετία στη γειτονικό χώρα με την Αντάλιασπορ (61/2) και μπορεί να έφυγε τον Γενάρη με προορισμό την Αλ Ουάντα, όμως τελικά δεν έμεινε στα Η.Α.Ε. και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.
100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)
Γεννημένος στο Σάο Λουίς της Βραζιλίας, ήρθε στην Ευρώπη μόλις στα 17 του χρόνια για λογαριασμό του Αγιαξ, όμως επαγγελματίας έγινε στη Σταντάρ Λιέγης. Μάλιστα έπαιξε και σε όλες τις «μικρές» Εθνικές του Βελγίου, καθώς πήρε την υπηκοότητα. Για μία χρονιά βρέθηκε και στην Ντνίπρο, ενώ μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ.
Οπως αναφέρουν στην Τουρκία ενδέχεται να γίνει κάτοικος Νέας Σμύρνης και πλέον απομένει να δούμε αν θα προχωρήσει ή όχι η περίπτωση ενός παλιού γνώριμου της Ελλάδος, καθώς το 2014 είχε έρθει στην πατρίδα μας και δοκιμάστηκε από τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα