Και επίσημα Χιμένεθ στην ΑΕΚ! (pics)

Και επίσημα Χιμένεθ στην ΑΕΚ! (pics)

Δημήτρης Βέργος
Και επίσημα Χιμένεθ στην ΑΕΚ! (pics)

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την επιστροφή του Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, με τον Ισπανό τεχνικό να βάζει την υπογραφή του ως το καλοκαίρι του 2020.

Πανιώνιος - ΠΑΟΚ με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Μανόλο Χιμένεθ η... επιστροφή! Ο Ισπανός κόουτς και επίσημα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, επιστρέφοντας έτσι στην Ένωση, στην τρίτη του θητεία στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Ο Χιμένεθ έπειτα από την προφορική συμφωνία του με την ΑΕΚ ταξίδεψε άμεσα για την Αθήνα και φτάνοντας το βράδυ της Τρίτης, κατευθύνθηκε στα γραφεία προκειμένου να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά που απέμεναν.

Το πρωί της Τετάρτης η ΑΕΚ επισημοποίησε την επιστροφή του στην ομάδα, με τον Χιμένεθ να βάζει την υπογραφή του ως το καλοκαίρι του 2020, ενώ υπάρχει και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα χρόνο.

Το απόγευμα στις 17:00, ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός, μαζί με τους βοηθούς του Φελίπε Ουφάνο και Σέμπα Μπασκόν θα πραγματοποιήσουν στα Σπάτα την πρώτη προπόνηση, με τον Χιμένεθ να βγάζει και την αποστολή για το αυριανό ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Λίγο νωρίτερα στις 16:30, στο προπονητικό κέντρο των κιτρινόμαυρων, ο Χιμένεθ θα κάνει και τις πρώτες του δηλώσεις για την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον Μανόλο Χιμένεθ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας έως το τέλος της σεζόν 2019-20.

Ο γεννημένος στο Αραάλ της Ανδαλουσίας στις 26 Ιανουαρίου του 1964 τεχνικός με την σημαντική καριέρα ως ποδοσφαιριστής της Σεβίλλης (διεθνής με την Εθνική Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990) θεωρείται ένας από τους πλέον επιτυχημένους προπονητές στην Ιστορία της Ένωσης, στην οποία θα εργαστεί για τρίτη φορά, καθώς οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση του Κυπέλλου την περίοδο 2010-11 και στην επιστροφή της στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια την σεζόν 2017-18, παράλληλα με την πρόκριση στη φάση των «32» του UEFA Europa League με ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί δέκα αγώνων.

Μαζί με τον Μανόλο Χιμένεθ στο τεχνικό επιτελείο της πρωταθλήτριας Ελλάδας επιστρέφουν οι συμπατριώτες του Φελίπε Μπενίτεθ Ουφάνο, ως βοηθός, και Σεμπάστιαν Λόπες Μπασκόν, ως γυμναστής.

Μανόλο, η οικογένεια της ΑΕΚ σου εύχεται καλή επιτυχία στην τρίτη σου θητεία στον σύλλογο, με την ελπίδα να συνδυαστεί -όπως οι δύο προηγούμενες- με την κατάκτηση τίτλων.

Bienvenido Campeon!

#VAMOSBIEN!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα