Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Χιμένεθ (pics & vids)

Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Χιμένεθ (pics & vids)

Γιώργος Τσακίρης
Στα γραφεία της ΑΕΚ ο Χιμένεθ (pics & vids)

bet365

O Mανόλο Χιμένεθ έφτασε στην Αθήνα το βράδυ της Τρίτης και κατευθύνθηκε κατευθείαν στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να διευθετήσει τα τυπικά για την επιστροφή του στην ΑΕΚ. Την Τετάρτη οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις.

Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός βρίσκεται προ των πυλών της Ένωσης και μετά την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Μαρίνο Ουζουνίδη, επετεύχθη συμφωνία μαζί του άμεσα.

Ο Χιμένεθ έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 22:00 και αμέσως έφυγε για τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό, λίγο πριν τις τελικές συζητήσεις για το νέο του συμβόλαιο.

Οι υπογραφές και οι ανακοινώσεις αναμένονται την Τετάρτη, ενώ ο Μανόλο Χιμένεθ θα δώσει το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας στις 17.00. Μαζί του θα είναι και οι βοηθοί που είχε μαζί του στην τελευταία του θητεία στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο.

​Δείτε το video από την άφιξη του Χιμένεθ στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα