Προπονήθηκε κανονικά ο Μπουχαλάκης

Προπονήθηκε κανονικά ο Μπουχαλάκης

Gazzetta team
Προπονήθηκε κανονικά ο Μπουχαλάκης

bet365

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού επέστρεψε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, αποκτώντας πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή για το παιχνίδι του Κυπέλλου με τη Λαμία. «Αργεί» ο Αβραάμ, που επίσης ακολουθεί το ομαδικό πρόγραμμα.

Ο Έλληνας μέσος βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής του στην ενεργό δράση, μετά τον τραυματισμό του με την Ξάνθη για το Κύπελλο στις 23 Ιανουαρίου και μετά το ρεπό της Κυριακής, σήμερα προπονήθηκε κανονικά, βάζοντας υποψηφιότητα για τον αγώνα του Κυπέλλου με τη Λαμία εκτός έδρας (06/02).

Εξάλλου κανονικά προπονείται αυτές τις μέρες και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, που πάντως ακόμα υστερεί από άποψη φυσικής κατάστασης και δεν υπολογίζεται για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ, Ντιναμό Κιέβου και ΑΕΚ, στο «πρόγραμμα-φωτιά» που ακολουθεί για τους Πειραιώτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα