ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1

Νίκος Μαρούδας
ΟΦΗ - Ατρόμητος 1-1

bet365

O OΦΗ δεν κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» και μαζί ανάσα παραμονής, ο Ατρόμητος για 4ο σερί ματς προηγείται αλλά δεν κερδίζει και έτσι το 1-1 του «Γεντί Κουλέ» δεν άφησε καμία ομάδα με το αίσθημα της ικανοποίησης. Ο Κουλούρης άνοιξε το σκορ, φτάνοντας στα 14 γκολ και ο Νέιρα ισοφάρισε.

Ένα αποτέλεσμα που δεν ήθελε κανείς είχαμε στο Ηράκλειο. Το 1-1 δεν άφησε ικανοποιημένο ούτε τον ΟΦΗ ούτε τον Ατρόμητο, μιας και οι δύο ομάδες ήθελαν μόνο τη νίκη. Για ακόμα μια αγωνιστική οι Περιστεριώτες βρέθηκαν μπροστά στο σκορ και δεν μπόρεσαν να κρατήσουν το αποτέλεσμα.

Έτσι έπαιξαν

Ο υπηρεσιακός τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Καραμπετάκης, παρέταξε την ομάδα του με 4-2-3-1. Ο Στρέζος ήταν στο τέρμα, με τους Μιχόγεβιτς, Πορτουλίδη μπροστά του. Δεξί μπακ ήταν ο Μπράουν κι αριστερό ο Γιαννούλης. Αμυτικοί μέσοι οι Μεγιάδο, Νάστος, με δεκάρι τον Ναμπί. Δεξί εξτρέμ ο Κοροβέσης, αριστερό ο Νέιρα και στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκε ο Γιακουμάκης.

Από την πλευρά του ο Νταμίρ Κάναντι, παρέταξε τον Ατρόμητο με 3-4-3. Ο Μέγιερι ήταν στο τέρμα, με τους Χατζηισαΐα, Ρισβάνη, Καρασαλίδη στην άμυνα. Δεξί μπακ – χαφ ήταν ο Σάκιτς κι αριστερό ο Κιβρακίδης. Στον άξονα βρέθηκαν οι Μάντσον και Μπουσουλάτζιτς, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Κουλούρης με τους Μπρούνο, Ουάρντα ελαφρώς πιο πίσω του.

Απολαυστικό πρώτο 45λεπτο με δυο τέρματα

Πολύ όμορφο ήταν το πρώτο ημίχρονο στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο. Οι Περιστεριώτες, μπήκαν πιο καλά στο παιχνίδι και στο 8' απείλησαν με κεφαλιά του Κουλούρη και τον Στρέζο να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση. Η απάντηση των γηπεδούχων στις ευκαιρίες ήταν άμεση, με τον Γιακουμάκη με ωραίο γυριστό σουτ στο 15' να στέλνει την μπάλα λίγο έξω.

Στο 19', ο Ουάρντα έστειλε την μπάλα άουτ, όπως και στο 24', πριν ο Κουλούρης ανοίξει το σκορ. Συγκεκριμένα, στο 33' ο Αιγύπτιος εκτέλεσε κόρνερ, ο Χατζηισαΐας πήρε την πρώτη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι κι έστειλε την μπάλα στον Κουλούρη που με προβολή από κοντά έκανε το 0-1. Ωστόσο, οι Περιστεριώτες για τρίτο σερί παιχνίδι δεν μπόρεσαν να κρατήσουν για πολύ το προβάδισμά τους.

Αυτό γιατί στο 37', οι γηπεδούχοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης. Ο Κοροβέσης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά κι πέρασε την μπάλα στον Νέιρα, που πάτησε περιοχή και πλάσαρε για το 1-1. Αυτό το γκολ έφερε το παιχνίδι στα ίσα και έστειλε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια, μιας και δεν είχαμε κάτι αξιόλογο στα λεπτά που απέμεναν.

Το δεύτερο ημίχρονο άνηκε στον ΟΦΗ, αλλά έμεινε το 1-1

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησαν τις περισσότερες καλές στιγμές για να πάρουν τη νίκη. Σε ένα δεύτερο 45λεπτο που δεν είχε καμία σχέση με το πρώτο, με πολύ πιο χαμηλό ρυθμό, οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 62' με τον Ναμπί να σουτάρει και τον Μέγιερι να μπλοκάρει, όπως έκανε και στο 67' στο σουτ του Γιακουμάκη.

Οι Κρητικοί, συνέχισαν να πιέζουν και στο 76' το σουτ του Μπράουν έφυγε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ναμπί στο 80', με τον Ατρόμητο να απειλεί για πρώτη φορά στην επανάληψη στο 83'. Συγκεκριμένα, ένα ωραίο σουτ του Μπουσουλάτζιτς έφυγε άουτ.

Έσωσε τον Ατρόμητο ο Μέγιερι στο 90'!

Λίγο έλειψε ο ΟΦΗ τελικά να πάρει τη νίκη στο φινάλε της αναμέτρησης, αλλά ο Μέγιερι είχε διαφορετική άποψη! Με την συμπλήρωση 90 λεπτών, ο Βουό πέρασε στον Παπαστεριανό που πλάσαρε βλέποντας τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να σώζει με το αριστερό πόδι.

Κάπως έτσι, το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1, ένα αποτέλεσμα που δεν άφησε ευχαριστημένη καμία από τις δύο ομάδες.

MVP: Ο Νέιρα. Ο άσος του ΟΦΗ έφερε γρήγορα το παιχνίδι στα ίσα μετά το γκολ του Κουλούρη και ήταν από τους πιο κινητικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας του και στα 90 λεπτά.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Μπρούνο. Ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου δεν μπόρεσε να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα του στην επίθεση, με αποτέλεσμα οι Περιστεριώτες να μην μπορούν να βάλουν εύκολα την μπάλα στη περιοχή.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Κουλούρης και Μέγιερι. Ο πρώτος σκόραρε για 14η φορά στο πρωτάθλημα κι ήταν ο κορυφαίος για τον Ατρόμητο, ενώ ο δεύτερος κράτησε το 1-1 στο 90' με μια σπουδαία επέμβαση.

Η ΓΚΑΦΑ: Την χρεώνεται ο Παπαστεριανός, ο οποίος δεν σημάδεψε γωνία στη φάση του 90ου λεπτού με τον Μέγιερι να σώζει.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Εύκολο παιχνίδι για την διαιτητική τριάδα στο παιχνίδι του ΟΦΗ με τον Ατρόμητο. Η αναμέτρηση δεν είχε δύσκολες φάσεις και οι διαιτητές πέρασαν απαρατήρητοι.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Κανένας απολύτως δεν έμεινε ικανοποιημένος με το 1-1 στο «Γεντί Κουλέ». Ο ΟΦΗ ήθελε μόνο τη νίκη για να πάρει βαθμολογική ανάσα και σίγουρα έτσι όπως πήγε το δεύτερο ημίχρονο θα έχει μείνει με την πικρία πως θα μπορούσε να την πάρει. Από την άλλη ο Ατρόμητος, αναζητούσε την πρώτη του νίκη στο 2019 ώστε να σταθεροποιηθεί στην τέταρτη θέση, καθώς η ψαλίδα από τους διώκτες του κλείνει επικίνδυνα...

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Νίκος Καραμπετάκης): Στρέζος, Μπράουν, Μιχόγιεβιτς, Ποτουρίδης, Γιαννούλης, Μεγιάδο, Νάστος (78' Παπαστεριανός), Ναμπί, Νέιρα, Κοροβέσης (66' Ντίνας), Γιακουμάκης (75' Βουό)

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Χατζηισαΐας, Μάντσον (79' Ούμπιδες), Κιβρακίδης (44' Νάτσος), Κουλούρης, Μπρούνο (65' Ενσικουλού), Καρασαλίδης, Ουάρντα

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα