Πρόβλημα με Τόνσο, δεν παίζει με Ξάνθη

Gazzetta team
Πρόβλημα με Τόνσο, δεν παίζει με Ξάνθη

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό αγώνα (31/1, 19:00) κόντρα στην Ξάνθη στα «Πηγάδια» με τον Μάρτιν Τόνσο να μένει εκτός αυτής λόγω προβλήματος τραυματισμού.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός ένιωσε και πάλι ενοχλήσεις στη γάμπα και δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάρξει αλλαγή στο βασικό σχήμα με το ενδεχόμενο της χρησιμοποίησης του Μίγκτζεν Μπάσα στον χώρο της μεσαίας γραμμής να είναι το επικρατέστερο, ενώ μένει φανεί ποιος θα επιλεγεί μεταξύ των Ντιγκινί, Μαρτίνες για τον ρόλο του επιτελικού μέσου. Στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Άρης αναφέρει… «Στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου προπονήθηκαν σήμερα το μεσημέρι οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ ενόψει της αυριανής –εξ αναβολής- αναμέτρησης με την Ξάνθη στο «Ξάνθη Arena» (31/01, 19:00), στο πλαίσιο της 15ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος «Super League Σουρωτή» της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας ανακοίνωσε την αποστολή (πριν από λίγη ώρα αναχώρησε για την πόλη της Θράκης), η οποία αποτελείται από 18 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου, Σαββίδης.

* Οι νεαροί ποδοσφαιριστές Χριστόφορος Δασκαλάκης της ομάδας Κ 16 και Χρήστος Χατζηιωάννου της ομάδας Κ 15 του ΑΡΗ κλήθηκαν στα αντίστοιχα ηλικιακά αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα (εθνική Παίδων)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα