Επιστροφή Μανούσου με ΟΦΗ

Επιστροφή Μανούσου με ΟΦΗ

Gazzetta team
Επιστροφή Μανούσου με ΟΦΗ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (31/01, 17:15) ανακοίνωσε ο Νταμίρ Κάναντι, με τον Γιώργο Μανούσο να συμπεριλαμβάνεται ξανά σε αυτή μετά την απουσία της Λαμίας.

Ολυμπιακός - Λάρισα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Με τη μεσημεριανή προπόνηση της Τετάρτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Περιστεριωτών για το αυριανό παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής της Superleague με αντίπαλο τον ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης».

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Νταμίρ Κάναντι ανακοίνωσε την αποστολή, που αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μανούσος, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Σάκιτς, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ουάρντα, Χατζηισαϊας, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Μπουσούλατζιτς, Μάντσον, Κωτσόπουλος, Νάτσος, Κόρτ, Κατράνης.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα γευμάτισε στο προπονητικό κέντρο και αναχώρησε για το αεροδρόμιο.

 

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Πέμπτης στο Μαζαράκη με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα