Πήρε ενημερότητα ο Πανιώνιος!

Θοδωρής Βασίλης
Πήρε ενημερότητα ο Πανιώνιος!

bet365

Έστω και την τελευταία στιγμή ο Πανιώνιος κατάφερε να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα κάτι που σημαίνει πως μπορεί να κάνει μεταγραφές. Ανακοινώνεται ο Ανδρούτσος.

Ολυμπιακός - Λάρισα με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Το πρόβλημα που ταλαιπωρούσε τον Πανιώνιο όλο τον Ιανουάριο ήταν η εξασφάλιση της φορολογικής ενημερότητας. Όλα έδειχναν ότι οι «κυανέρυθροι» θα πήγαιναν χωρίς ενημερότητα κάτι που σημαίνε και μη δυνατότητα μεταγραφών. Όλα αυτά όμως ανατράπηκαν και σύμφωνα με πληροφορίες οι Νεοσμυρνιώτες κατάφεραν κι εξασφάλισαν την ενημερότητα που τόσο πολύ χρειάζονταν.

Το ρόστερ της ομάδας είχε ήδη υποστεί αφαίμαξη, ενώ και οι πολλοί τραυματισμοί είχαν αφήσει την τεχνική ηγεσία με ελάχιστες επιλογές. Μάλιστα, η μη δυνατότητα ενημερότητας είχε συντελέσει στο να χαθούν ορισμένοι ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχαν συμφωνήσει όπως ο Μάνος ο οποίος τελικά κατέληξε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πλέον, έχοντας την δυνατότητα να κάνει μεταγραφές, αναμένεται η ομάδα να κινηθεί για την ενίσχυση του ρόστερ, και μετά το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης αναμένεται να ανακοινωθεί ο Θανάσης Ανδρούτσος ο οποίος κάνει προπονήσεις όλες αυτές τις ημέρες, ενώ αναμένεται να αποκτηθούν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές ο ένας στα χαφ και ο άλλος στην επίθεση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα