ΠΑΣ Γιάννινα: Αποδεκατισμένος στην Τούμπα

Gazzetta team
ΠΑΣ Γιάννινα: Αποδεκατισμένος στην Τούμπα

bet365

Με πολλές και σημαντικές απουσίες ταξίδεψε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην Θεσσαλονίκη για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ με τον Γιάννη Πετράκη να μην υπολογίζει επτά ποδοσφαιριστές.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα με δύο εκτός έδρας αγώνες στην Θεσσαλονίκη κόντρα σε ΠΑΟΚ και Άρη. Στις τάξεις της ομάδας αναγνωρίζουν τις δυσκολίες αυτής της εβδομάδας και κυρίως του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Μια δοκιμασία που γίνεται ακόμα πιο δύσκολη αν σκεφτεί κανείς πως οι Ηπειρώτες ταξίδεψαν χωρίς επτά βασικούς ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει τους τιμωρημένους Νικολιά, Αθανασιάδη και Τζημόπουλο, τους τραυματίες Μιχαήλ και Ξύδα αλλά και τον Λέο για τον οποίο υπήρχε ο κίνδυνος υποτροπής. Τέλος, εκτός και ο Αποστολόπουλος λόγω οικογενειακού θέματος.

Καταλαβαίνει κανείς πως το έργο του Γιάννη Πετράκη είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα