Καμαρά: «Πιστεύουμε στο πρωτάθλημα»

Καμαρά: «Πιστεύουμε στο πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Καμαρά: «Πιστεύουμε στο πρωτάθλημα»

bet365

Την αισιοδοξία που επικρατεί στον Ολυμπιακό για την κατάκτηση του τίτλου αναφέρθηκε σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μαντί Καμαρά.

Οι Πειραιώτες έφυγαν με το «τρίποντο» από την Αρκαδία (0-2), με τον Αφρικανό μέσο να στέκεται στην πίστη εκείνου και των συμπαικτών του πως ο τίτλος είναι εφικτός για τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Δεν ήταν εύκολο ματς, αλλά θέλαμε τους τρεις βαθμούς και τα καταφέραμε. Ευχαριστούμε για τα λόγια αυτά αλλά εμείς το πιστεύουμε. Το πιστεύουμε πως μπορούμε να βγούμε πρωταθλητές και θα συνεχίσουμε για αυτό.

Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας και μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα θα προσπαθούμε. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα αλλά αυτό γίνεται όταν μετέχεις σε όλες τις διοργανώσεις. Εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς και πάμε για το ματς της Τετάρτης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα