ΠΑΟΚ: Κοίταξε για τον Γάλλο Εϊσερίκ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Κοίταξε για τον Γάλλο Εϊσερίκ

bet365

Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού της Φιορεντίνα, Βαλεντίν Εϊσερίκ, σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ιταλία.

Ενάμιση χρόνο μετά την απόκτηση του από τη Φιορεντίνα, ο 26χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός Βαλεντίν Εϊσερίκ είναι στον προθάλαμο της εξόδου από το «Αρτέμιο Φράνκι», με τρεις ομάδες να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μίλαν - Νάπολι (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Όπως αναφέρει ο δημοσιογράφος του Sky Italia, Τζιανλούκα ντι Μάρτσιο, «ο Βαλεντίν ΕϊσερίΚ μπορεί να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα και για τον πρώην μέσο της Νις, η Μπορντό, η Ναντ και ο ΠΑΟΚ σκέφτονται πολύ σοβαρά για τον μέσο που μεγάλωσε στις ακαδημίες της Μονακό».

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, που έχει την ικανότητα να αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος και στα δύο άκρα της επίθεσης και για τον οποίο η Φιορεντίνα είχε δαπανήσει 7 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από τη Νις το καλοκαίρι του 2017, φέτος δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής με τους «βιόλα», μετρώντας 8 παρουσίες και μόλις 1 ασίστ στη Serie A.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα