Επίσημο: Ο Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό! (pics)

Επίσημο: Ο Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Επίσημο: Ο Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό! (pics)

bet365

Εποχή Ζιλ Ντίας στον Ολυμπιακό με τους Πειραιώτες να ανακοινώνουν μέσω των social media τους τον Πορτογάλο άσο, προς επιβεβαιώση του ρεπορτάζ του Gazzetta.gr.

Από το Gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί από το μεσημέρι της Τετάρτης για την θετική κατάληξη της υπόθεσης του Ζιλ Ντίας και πως το τυπικό σκέλος της συμφωνίας αναμενόταν την Πέμπτη, όπως και έγινε. Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε επίσημα - όπως είθισται - στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το deal με τον 22χρονο εξτρέμ που ήταν στην Φόρεστ και ανήκει στην Μονακό. Η πληροφόρηση που υπάρχει είναι πως θα είναι δανεισμός 1,5 χρόνου με οψιόν αγοράς. Ο Ντίας έχει θητεία σε Πορτογαλία, Γαλλία και Ιταλία και φέτος στη Νότιγχαμ Φόρεστ είχε 24 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα