Μέχρι την Πέμπτη (24/01) τελειώνει θετικά του Ντίας

Μέχρι την Πέμπτη (24/01) τελειώνει θετικά του Ντίας

Δημήτρης Τομαράς
Μέχρι την Πέμπτη (24/01) τελειώνει θετικά του Ντίας

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει η υπόθεση του Ζιλ Ντίας για τον Ολυμπιακό και απομένουν τα τυπικά, που αναμένεται να διευθετηθούν ως αύριο, ώστε ο Πορτογάλος να αποκτηθεί από τους Πειραιώτες.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ βρίσκεται κοντά στους «ερυθρόλευκους» και η περίπτωσή του αναμένεται να καταλήξει θετικά ως αύριο (24/01), προκειμένου να έρθει στην Αθήνα για τα διαδικαστικά ζητήματα της ολοκλήρωσης του δανεισμού του από τη Μονακό.

Στη συμφωνία με τους Μονεγάσκους για τον 22χρονο, που από τον Ιούλιο του 2018 έχει παραχωρηθεί στη Νότιγχαμ Φόρεστ, μετρώντας ως σήμερα 24 συμμετοχές, ένα γκολ και μια ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις θα υπάρχει και οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Τέλος, η άφιξή του συνδυάζεται με την αποχώρηση είτε του Ναουέλ, που είναι το πιθανότερο, είτε άλλου εξτρέμ, όπως ο Γιάννης Φετφατζίδης, είτε ακόμα και αμφότεροι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα