Άρης: Έφτασαν Θεσσαλονίκη Λάρσον και Ρος (pics & vids)

Άρης: Έφτασαν Θεσσαλονίκη Λάρσον και Ρος (pics & vids)

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Έφτασαν Θεσσαλονίκη Λάρσον και Ρος (pics & vids)

bet365

Τα δύο νέα αποκτήματα του Άρη, ο Ντάνιελ Λάρσον και ο Λίντσεϊ Ρος βρίσκονται στην Θεσσαλονίκη οι οποίοι εμφανίστηκαν έτοιμοι και να βοηθήσουν την ομάδα. Το gazzetta.gr βρέθηκε στην άφιξη των δύο ποδοσφαιριστών.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Παναθηναϊκός - Λαμία (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται από το πρωί της Πέμπτης τα δύο αποκτήματα του Άρη ο Σουηδός Ντάνιελ Λάρσον και ο Γάλλος στόπερ Λίντσεϊ Ρος. Και οι δύο ποδοσφαιριστές στις πρώτες τους δηλώσεις εμφανίστηκαν έτοιμοι να μπουν και να βοηθήσουν τους «κίτρινους».

«Σας ευχαριστώ για το καλωσόρισμα, είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ, είμαι πολύ ενθουσιασμένος. Είμαι έτοιμος να παίξω», ανέφερε αρχικά ο Ρος για να προσθέσει σε ερώτηση για τον Άρη και τον κόσμο της ομάδας.

«Στους φιλάθλους μπορώ να πω ότι, είμαι πολύ χαρούμενος, θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και θα παλέψω για τα χρώματα της ομάδας».

Τέλος, για το αν είναι έτοιμος να μπει άμεσα και να αγωνιστεί: «Ναι, είμαι έτοιμος να παίξω ακόμα και αύριο!»

Από την πλευρά του ο Λάρσον ευχήθηκε να συνεχίσει την καλή παράδοση των Σουηδών. «Ευχαριστώ για την ωραία υποδοχή, είχα ένα καλό ταξίδι. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ», δήλωσε για να απαντήσει στη συνέχεια στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Για το τι γνωρίζει για τον Αρη και αν νιώθει έτοιμος να μπει και να παίξει, άμεσα: «Είμαι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης, να μπω και να παίξω. Για τον Αρη ξέρω ότι είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις στην Ελλάδα. Είχε κάποια προβλήματα τα τελευταία χρόνια. Είμαι εδώ, για να βοηθήσω να επιστρέψει η ομάδα εκεί που ανήκει».

Σε ποια θέση του αρέσει ν' αγωνίζεται: «Στην Τουρκία έπαιζα στην πτέρυγα της επίθεσης, αλλά συνολικά στην καριέρα μου παίζω σε όλες τις θέσεις».

Για το γεγονός ότι ήρθε να καλύψει το κενό του τραυματία Γκάμα και αν γνωρίζει τον Πορτογάλο: «Τον ξέρω, έπαιξα μαζί του στην Ισπανία».

Για το γεγονός ότι, είναι μόλις ο τρίτος Σουηδός που φοράει την φανέλα του Άρη: «Εύχομαι να συνεχίσω την καλή παράδοση με τους Σουηδούς, που έχει ο Αρης»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα