Με Κουρμπέλη στον... τελικό!

Με Κουρμπέλη στον... τελικό!

Νίκος Αθανασίου
Με Κουρμπέλη στον... τελικό!

bet365

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού είναι κανονικά στην αποστολή για τον επαναληπτικό με την Λαμία, στον οποίο η πρόκριση αποτελεί υποχρέωση και μονόδρομο για το «τριφύλλι». Μπήκε και ο Δώνης. Εκτός Μουνιέ και Άλτμαν.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ανατρέψει το 1-0 της Λαμίας, το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ(19:30), με την πρόκριση να αποτελεί υποχρέωση και μονόδρομο για το σύνολο του Γιώργου Δώνη. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και στην αποστολή βρίσκεται κανονικά ο Δημήτρης Κουρμπέλης παρά τις ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο. Ο αρχηγός δηλώνει παρών στο-μέχρι τώρα- πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν. Διαθέσιμος είναι και ο Χρήστος Δώνης που αποκόμισε ένα χτύπημα στην γάμπα από το παιχνίδι του πρωταθλήματος με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Στον αντίποδα, ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός τόσο τον Αντονί Μουνιέ όσο και τον Όμρι Άλτμαν.

Στην αποστολή βρίσκονται οι :Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Παντελάκης, Χατζηθεοδωρίδης, Δώνης, Κάτσε, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα