«Οι επαφές και το πρόβλημα για Ινγκασον»

«Οι επαφές και το πρόβλημα για Ινγκασον»

Gazzetta team
«Οι επαφές και το πρόβλημα για Ινγκασον»

bet365

Τι αναφέρει ρωσική ιστοσελίδα αναφορικά με το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σβέριρ Ίνγκασον, τις επαφές των δύο ομάδων, αλλά και το πρόβλημα που προέκυψε στη Ροστόβ.

Η Ροστόβ, όπως και οι περισσότερες ρωσικές ομάδες, βρίσκονται εκτός χώρας έχοντας ξεκινήσει την προετοιμασία τους για την επανέναρξη του ρωσικού πρωταθλήματος το Μάρτιο, με την ομάδα του Σβέριρ Ίνγκασον να είναι αυτό το διάστημα στη Ντόχα του Κατάρ.

Στη ρωσική ιστοσελίδα «championat.com» γίνεται αναφορά για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά οι επαφές των δύο ομάδων, ενώ όπως υπογραμμίζουν οι Ρώσοι ο σοβαρός τραυματισμός του 30χρονου Πολωνού στόπερ, Ματσέι Βιλούτζ, ίσως βάλει «φρένο» στη διάθεση της Ροστόβ να χάσει και τον Ισλανδό κεντρικό αμυντικό.

«Υπάρχει ενδεχόμενο ο Ίνγκασον να πάει στον ΠΑΟΚ. Οι δύο σύλλογοι διαπραγματεύονται, αλλά η συμφωνία απέχει ακόμη πολύ» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της ρωσικής ιστοσελίδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα