ΠΑΟΚ: «Για μένα ο Ακπομ έχει πέντε γκολ!» (pic)

ΠΑΟΚ: «Για μένα ο Ακπομ έχει πέντε γκολ!» (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Για μένα ο Ακπομ έχει πέντε γκολ!» (pic)

bet365

Ο ΠΑΟΚ αυτοσαρκάστηκε (διαβάζοντας και gazzetta) με Λουτσέσκου και Ακπομ για τα γκολ που έχει πετύχει!

Ολυμπιακός - Ξάνθη με επιστροφή στοιχήματος*, ενισχυμένες αποδόσεις και live alerts. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιστράτευσαν το χιούμορ τους! Ή για την ακρίβεια βασίστηκαν στην ευρηματικό τίτλο που έβαλε το gazzetta μια μέρα νωρίτερα όσο αφορά τα γκολ του παίκτη τους!

Μετά το ακυρωθέν γκολ του Άκπομ με την Παναχαϊκή, οι υπεύθυνοι των social media έβαλαν μία φωτογραφία του Λουτσέσκου και μία του Άκπομ γράφοντας: «Για μένα ο Άκπομ έχει πέντε γκολ».

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει πει ουκ ολίγες φορές ότι για εκείνον το περσινό πρωτάθλημα το πήρε ο «Δικέφαλος του Βορρά», αυτή η φράση του έχει κάνει θραύση στα τρολ των social media κι ορμώμενοι απ' αυτό οι ίδιοι οι άνθρωποι της ομάδας κάνουν την πλάκα τους.

Ο Άγγλος θα είχε πέντε γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, εφόσον μετρούσε αυτό που σημείωσε κόντρα στην ομάδα της Πάτρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα