Ουάρντα: Κουβέντα και για ποσοστό μεταπώλησης

Gazzetta team
Ουάρντα: Κουβέντα και για ποσοστό μεταπώλησης

bet365

Έξτρα χρήματα για έξτρα κίνητρο ψάχνουν Ατρόμητος και Ουάρντα μέσα από την συμφωνία τους για το νέο δανεισμό του Αιγύπτιου ποδοσφαιριστή από τον ΠΑΟΚ.

Ο Αμρ Ουάρντα βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομάδα του Περιστερίου και από την στιγμή που έπαψε να υφίσταται το ενδιαφέρον της Γουεστ Μπρομ, μετά και τις δηλώσεις του υπεύθυνου επικοινωνίας της, Μάρτιν Σουόν, μάλλον η επιστροφή στον Ατρόμητο μοιάζει με μονόδρομο για τον Αιγύπτιο ποδοσφαιριστή.

Εαν και εφόσον ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις για το δανεισμό του Ουάρντα, οι εμπλεκόμενες πλευρές θα συζητήσουν και για το ενδεχόμενο να αποκτήσει ο Ατρόμητος ένα ποσοστό επί των δικαιωμάτων του 25χρονου ποδοσφαιριστή ενόψει μιας πιθανής πώλησης του το ερχόμενο καλοκαίρι.

Είναι μια παράμετρος που έχει πέσει στο τραπέζι από την στιγμή που ο Ατρόμητος θα έχει ένα επιπλέον κίνητρο για να έχει χρόνο συμμετοχής ο Ουάρντα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα