«Βλέπει» Ολυμπιακό η Ξάνθη

Gazzetta team
«Βλέπει» Ολυμπιακό η Ξάνθη

bet365

Η νίκη επί του Ατρόμητου για τη 17η αγωνιστική της Super League αποτελεί παρελθόν για την ξανθιώτικη ομάδα, που από το πρωί της Δευτέρας (21/01) ξεκίνησε την προετοιμασία της για την αναμέτρηση της Τετάρτης (23/01) στο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Ο Μίλαν Ράσταβατς, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές εστιάζουν στον επαναληπτικό αγώνα με τους Πειραιώτες, στη ρεβάνς του 0-0 στα Πηγάδια.

Στην πρωινή προπόνηση της ημέρας, οι Ακρίτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τους Περιστεριώτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής.

Ντε Λούκας και Φασίδης συνεχίζουν τις ατομικές τους ασκήσεις, με τον πρώτο μάλιστα σταδιακά να ανεβάζει ρυθμούς και να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, σχεδόν τρεις μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα