«Βλέπει» Ολυμπιακό η Ξάνθη
Ο Μίλαν Ράσταβατς, οι συνεργάτες του και οι ποδοσφαιριστές εστιάζουν στον επαναληπτικό αγώνα με τους Πειραιώτες, στη ρεβάνς του 0-0 στα Πηγάδια.
Στην πρωινή προπόνηση της ημέρας, οι Ακρίτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα με τους Περιστεριώτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής.
Ντε Λούκας και Φασίδης συνεχίζουν τις ατομικές τους ασκήσεις, με τον πρώτο μάλιστα σταδιακά να ανεβάζει ρυθμούς και να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του, σχεδόν τρεις μήνες μετά την τελευταία του εμφάνιση.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
