«Κοιτάει» Μπόβο ο Λεβαδειακός

Γιώργος Ντυμένος
«Κοιτάει» Μπόβο ο Λεβαδειακός

bet365

Ο Ιταλός χαφ φέρεται να είναι στο «στόχαστρο» των Βοιωτών, προφανώς ελέω Σανίνο
Για την απόκτηση του Αντρέα Μπόβο φέρεται να κινείται ο Λεβαδειακός, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στην Ιταλία, πατρίδα του 32χρονου χαφ όπως άλλωστε και του Τζουζέπε Σανίνο. Πρόκειται για τον μέσο της Βιτερμπέσε, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στην ομάδα και οι Βοιωτοί – προφανώς λόγω του προπονητή τους – είναι ένας υποψήφιος επόμενος σταθμός της καριέρας του.
Ο έμπειρος χαφ στο παρελθόν φόρεσε τη φανέλα όλων των «μικρών» αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων της πατρίδας του, ενώ το 2003 ήταν στην αποστολή της «Σκουάντρα Ατζούρα» που συμμετείχε στο EURO Under 17 που έγινε τότε στην Πορτογαλία. Στην καριέρα του έχει αγωνιστεί, μεταξύ άλλων, σε Βενέτσια, Παλέρμο, Μπάρι, Σπέτσια και Πεσκάρα, ενώ μετρά συνολικά 217 συμμετοχές στη Serie B και 198 στη Serie C.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα