Mε δυάδα και μονό...

Book-nomikarios Book-nomikarios
Mε δυάδα και μονό...

bet365

Με το... δεξί είχε μπει την Κυριακή ο Βook-nomikarios με την ποδοσφαιρική του δυάδα και σήμερα συνεχίζει !

* Ανέτοιμος ο νεαποκτηθείς φορ Σολδάνο, ενώ λείπουν Τσιμίκας και Καμαρά (13/2) από τον Ολυμπιακό του Πέδρο Μάρτινς που παίζει καλό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα. Ο ΠΑΣ δέχτηκε μάλλον εύκολα 4άρα απ' την ΑΕΚ, πήρε δανεικό τον φορ Μάνο απ' τον Ολυμπιακό, δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι σε θέση σήμερα να του κόψει τις όποιες ελπίδες έχει ακόμα για τον τίτλο.

* 5 ήττες και 1 εκτός έδρας ισοπαλία απ' τον Πανιώνιο έχει στα 6 τελευταία επίσημα ματς ο Λεβαδειακός του Ιταλού κόουτς Sannino, οπότε ο Απόλλωνας του Μπάμπη Τεννέ ξέρει ότι αν δεν κερδίσει και αυτό το ματς, αποχαιρετάει την κατηγορία. Στο αμέσως προηγούμενο εντός έδρας ματς πρωταθλήματς λύγισε 1-0 την Ξάνθη, οπότε ελπίζει. Ο Σικαμπάλα δεν άλλαξε χαρακτήρα και συνέχισε ό,τι έκανε πριν πολλά έτη στον ΠΑΟΚ, διακοπές επ αόριστο, ο Τριάδης είχε πρόταση από την Ινδία και έφυγε κοινή συναίνεση, αλλά το καλό για την Ελαφρά Ταξιαρχία είναι πως ο τραυματίας Κονέ δήλωσε παρών για να παίξει στον τελικό, ενώ ο Ελ Χέλβε που σκόραρε δις με τον Λίβανο απέναντι στη Β.Κορέα, επειδή αποκλείστηκε γύρισε έγκαιρα και μπήκε στην αποστολή ! To ίδιο συνέβη και με τον εξτρέμ Ακόστα. Άγνωστο αν θα είναι σε θέση όμως κάποιος εξ αυτών να είναι 11αδάτος ! Επιστρέφει από τιμωρία ο βασικός αριστερός μπακ Οριουέλα, ελπίζει να ξεκινήσει βασικός ο νεαποκτηθείς φορ Ναζλίδης, ενώ διαθέσιμος είναι και ο αμυντικός χαφ Γαρουφαλιάς. Ο Απόλλωνας πάει για τελικό ζωής και θανάτου, δεν βλέπεται, αλλά δεν βλέπεται και ο Λεβαδειακός. Ως προς την ποιότητα παιχτών, ελαφρά υπερέχει η Ελαφρά Ταξιαρχία με Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο, Ντ' Ούρσο και θα την προτιμήσω.

* Σπιριντόνοβιτς, Τσιλούλης και Κεϊτά είναι off για τον Πανιώνιο και με δεδομένο ότι Μασούρες, Πίρις έχουν αποχωρήσει, υπάρχει θέμα στους κυανέρυθρους. Ο ΠΑΟΚ στη μετα-Πρίγιοβιτς εποχή, θα παίξει χωρίς Μάτος - Κιτσίου, Κάνιος και Βέρνμπλουμ. Ο ΠΑΟΚ πάει φουλ για τίτλο και δεν μοιάζει να τον σταματάει τίποτα. Ο Πανιώνιος του Μάντζιου είναι προβληματικός και αποδυναμωμένος και παίζει ήδη πάνω απ' τις δυνάμεις του.

ΔΥΑΔΑ

ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. -> 2 (1.36)
ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΠΑΟΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ -> 1 (1.22)

ΜΟΝΟ

ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -> 1 (2.20)

ΥΓ. ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΤΑΜΕΙΑΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ TO 2019 : +55% ΥΙΕLD ΣΤΑ ΠΑΡΟΛΑΚΙΑ ΤΩΝ TIPS, +26% ΥΙΕLD ΣΤΙΣ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ +30% ΥΙΕLD ΣΤΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ! Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail στο [email protected] .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).