Στη Μπρέντα ο Λούντκβιστ που ενδιέφερε τον ΟΦΗ

Στη Μπρέντα ο Λούντκβιστ που ενδιέφερε τον ΟΦΗ

Δημήτρης Ρούσσος
Στη Μπρέντα ο Λούντκβιστ που ενδιέφερε τον ΟΦΗ

bet365

Στην Ολλανδία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ, που παρά το ενδιαφέρον του ΟΦΗ προτίμησε την πρόταση της Μπρέντα, με την οποία θα υπογράψει συμβόλαιο για 2,5 χρόνια.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Η ανάγκη ενίσχυσης των Κρητικών με παίκτη που να καλύπτει τις θέσεις πίσω από τον επιθετικόι έφεραν στο προσκήνιο την περίπτωση του Ραμόν Πασκάλ Λούντκβιστ, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη δεύτερη ομάδα της PSV Αϊντχόφεν.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, του οποίου το συμβόλαιο έληγε το καλοκαίρι, δήλωσε προ ημερών πως έχει πρόταση από την Ελλάδα και οι σχέσεις του αθλητικού διευθυντή του ΟΦΗ, Γιάννη Σαμαρά με την Ολλανδία συνέδεσαν τον ΟΦΗ με την περίπτωσή του, παρότι ο σύλλογος δεν επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα ωστόσο με την ολλανδική ιστοσελίδα voetbalcentraal.nl, παρά το ελληνικό ενδιαφέρον κι αυτό της Φένλο, τελικά ο παίκτης επέλεξε τη Μπρέντα ως την επόμενή του ομάδα, υπογράφοντας συμβόλαιο ως τον Ιούνιο του 2021. Μάλιστα, σήμερα Πέμπτη (17/01) θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και την Παρασκευή (18/01) θα προπονηθεί για πρώτη φορά μαζί της, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει το ντεμπούτο του την Κυριακή (20/01) στην αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής με τη Βίλεμ εκτός έδρας.

Έτσι οι Ομιλίτες καλούνται να στρέψουν αλλού το ενδιαφέρον τους για την ενίσχυσή τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα