Ο Μπρούνο Γκάμα και ο καταραμένος Γενάρης

Ο Μπρούνο Γκάμα και ο καταραμένος Γενάρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Μπρούνο Γκάμα και ο καταραμένος Γενάρης

bet365

Για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Μπρούνο Γκάμα τραυματίστηκε μήνα Ιανουάριο αλλά τώρα το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό από κάθε άλλη φορά…

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Γιουβέντους – Μίλαν! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Έως την περασμένη Δευτέρα (14/1) το ιατρικό μητρώο του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού δεν είχε καταγράψει σοβαρό τραυματισμό. Αυτός που υπέστη (σ. σ. ρήξη χιαστού) έπειτα από δέκα αγωνιστικά λεπτά της αναμέτρησης του Άρη με τη Λαμία είναι ο πιο σοβαρός στην καριέρα του και ταυτόχρονα στοιχειοθετεί τη μεγαλύτερη δοκιμασία για τον ίδιο. Γιατί στην περίπτωση που υποβληθεί σε επέμβαση θα χρειαστεί διάστημα μεταξύ 6-8 μηνών ούτως ώστε να αποθεραπευτεί και να επιστέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, ενώ στο ενδεχόμενο της συντηρητικής αγωγής το διάστημα θα είναι μεν μικρότερο, ίσως όμως το ρίσκο να είναι μεγαλύτερο.

Γενικώς όμως, ο Γενάρης δεν είναι από τους τυχερούς μήνες του Μπρούνο Γκάμα καθώς είναι η 3η φορά που τραυματίζεται αυτόν τον μήνα. Η πρώτη ήταν τη σεζόν 2016-17 και τον είχε κρατήσει εκτός δράσης για διάστημα περίπου τριών εβδομάδων. Πριν από ακριβώς έναν χρόνο, μήνα Ιανουάριο (2018) είχε επιστρέψει από βαρύ διάστρεμμα στον αστράγαλο (σ. σ. είχε τραυματιστεί στις 23 Νοεμβρίου) αλλά υπέστη υποτροπή στις αρχές του 2018 με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για περίπου έναν μήνα. Στο ίδιο διάστημα έχασε τη θέση του στη Λα Κορούνια και αγωνίστηκε ξανά στα μέσα του Φλεβάρη με τη φανέλα της Αλκορκόν.

Λόγω μυϊκού προβλήματος είχε μείνει εκτός γηπέδων και για περίπου 25 ημέρες, στο διάστημα μεταξύ 27 Νοεμβρίου και 17 Δεκεμβρίου. Κοινώς, το ιατρικό μητρώο του Πορτογάλου για πρώτη φορά θα γράψει τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο πρώτος του «επώδυνος» τραυματισμός ήταν στη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου U20, στη διάρκεια του αγώνα Πορτογαλία-Γκάμπια ο οποίος στοίχισε στον ίδιο το υπόλοιπο της διοργάνωσης και στην Πορτογαλία την απώλεια του αρχηγού της.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα