Με το «βλέμμα» στον Ατρόμητο η Ξάνθη

Gazzetta team
Με το «βλέμμα» στον Ατρόμητο η Ξάνθη

bet365

Χωρίς προβλήματα προπονήθηκε την Τρίτη (15/01) η Ξάνθη, ξεκινώντας την προετοιμασίας της για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο (20/01, 19:00).

Μετά το ρεπό της Δευτέρας οι ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς προπονήθηκαν σε δυο γκρουπ το απόγευμα της Τρίτης, μπαίνοντας σε «ρυθμούς» Ατρόμητου, τον οποίο θα υποδεχθούν στα Πηγάδια την ερχόμενη Κυριακή για τη 17η αγωνιστική της Super League.

Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό ακολούθησαν ασκήσεις αποθεραπείας και οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.

Εξάλλου, την Παρασκευή (19:30) στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στα Πηγάδια, το Le Chalet θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους οι Ακρίτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα