ΠΑΟΚ: Το μηδέν στην εστία είναι «χρυσάφι» (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Το μηδέν στην εστία είναι «χρυσάφι» (vid)

bet365

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει την καλύτερη άμυνα στην Ελλάδα, με μόλις 6 γκολ παθητικό και αυτό το οφείλει κατά ένα μεγάλο ποσοστό και στον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Επιστροφή χρημάτων* στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ και σούπερ αποδόσεις στην Superleague από τη Vistabet.gr. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επέστρεψε δυνατός, μετά από μια όχι και τόσο καλή βραδιά στην Πάτρα, κρατώντας όρθιο τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και συμπληρώνοντας εννιά παιχνίδια πρωταθλήματος έχοντας κρατήσει το μηδέν στην εστία του!

Ο «Δικέφαλος» έχει δεχθεί μόλις 6 γκολ σε 15 αγώνες και διαθέτει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Στον αγώνα της Τρίπολης η στατιστική υπηρεσία κατέγραψε 8 αποκρούσεις για τον Έλληνα γκολκίπερ του ΠΑΟΚ. Αριθμός ρεκόρ για τη φετινή σεζόν, καθώς μέχρι σήμερα στην κορυφή της λίστας ήταν οι 5 αποκρούσεις στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Συνολικά, ο Πασχαλάκης έφτασε τις 46 αποκρούσεις και τις 30 επεμβάσεις στο φετινό πρωτάθλημα, σε μια πολύ γεμάτη σεζόν, όπου σε σύνολο 31 αγώνων έχει φτάσει να μετράει 28 παρουσίες κάτω από τα «ασπρόμαυρα» δοκάρια.

Τα παιχνίδια που έχει κρατήσει το μηδέν στο πρωτάθλημα:

ΠΑΟΚ – Αστέρας Τρίπολης 1-0

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 0-1

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 2-0

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 0-1

ΠΑΟΚ – Απόλλων 2-0

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0

ΠΑΟΚ – Ξάνθη 2-0

Λαμία – ΠΑΟΚ 0-1

Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 0-3

Η σχέση του με το Ροδρίγο Ρέι και τους άλλους τερματοφύλακες του ΠΑΟΚ, όπως και με τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Γιώργο Σκιαθίτη, παραμένει ιδανική. Απόδειξη; Το βίντεο που ανέβασε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ λίγο πριν βγουν για ζέσταμα Πασχαλάκης και Ρέι στο γήπεδο της Τρίπολης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα